CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Sunday, June 6, 2010

U all ada Facebook? jom add me

Haluuuuu..salam sejahtera Malaysia, Brunei, Sabah Sarawak & dari merata tempat

Entri hari ni bukan berkenaan bukan cerita pasal craft, ini cerita aku yg punya... hehehe..ok laa..balik pada topik yg sebenarnye, u all ada Facebook @ Muka buku? kelakar pulak tukar dalam Bahasa Melayu muakakaka... mustahil x ada kan..sedangkan PM kita pon ada Facebook. 

Kalau dah ada Facebook mesti u all pon ada layan game/application dalam tu kan..haa..paling2 tidak pon 1 laa game/application...me pon sambil bercraft sambil berfesbuk sambil main game dalam tu (*_*)...ok..takmo citer panjang2..haa yg di bawah ni boleh la dikatakan game/application yg me layan..jom tengok

haa yg ni namanya FISHVILLE, sihat-sihat belaka ikan tu..maklumlaa nak bela ikan kat rumah x boleh..so dapat bela ikan virtual ni jadi laa..heheh..hari2 kena bagi makan &  bersihkan akuarium tu

haa yg bawah ni plak HAPPY AQUARIUM tengok la tu jellyfish tergedik2 berenang tu hehe..
ikan2 dalam ni pon sihat2 belaka

jom tengok apa yg seterusnya

yang bawah ni plak namanya HAPPY ISLAND, pulau idamanku hehe..haa siap roller coaster lagi, sape2 nak gi pulau peranginan jemputla datang ehehe

sapa2 nak bela kucing, boleh la join game ni...HAPPY PETS, kat sini u all boleh bela bape ekor kucing yg u all nak, janji duit nye cukup hehe.. kucing bintik hitam putih ni mahal harganya 5000 sekor..so u all xyah la risau xleh bela kucing kat umah..tanpa ada bau busuk tanpa ada alergic bulu kucing huhuhu

next, ni namanya PETVILLE, jemputla tengok my pet ni hehe..cumil x?? my pet yg rocker..macam tuannya..yeah~ yeah~ 

haa yg akhir ni..FARMVILLE..me dah jadi petani virtual yang berjaya..haha..tapi serabut sket...tgh xde mood nak buat decoration kat ladang tu..jom tengok apa rupanya

ok..that's all...if u all ada Facebook, jangan lupe add me yah @ awekranggi83@yahoo.com jadi neighbour u all 4 applications kat atas ni..hehehe..sekian

0 comments:

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange