CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Monday, August 24, 2015

BIRTHDAY PILLOW


hye hye semuaaa.. lama tak update kat sini kan... dah bersawang ni.. 
actually order ni dah lama buat, cuma tak sempat nak upload...

ada yang nak order cenggini???
JOM LAJU-LAJU
WHATSAPP/TELEGRAM: 0129187213
WECHAT: JULYANA_MOHD

Tuesday, June 16, 2015

JDT pillow


haaa korang jangan x caya?? tapi ni la hasilnya.. no printing wokeh.. cut 1 by 1 dari mulut, taring, misai semua laa handmade.. 

ada peminat JOHOR DARUL TAKZIM (JDT)???  
jangan malu2 whatsapp meh 0129187213

Mafla Felt


haaaa yg ni custom made special punya.. ala2 mafla... order from previous customer.. mafla Al-Qassam

nak camni?? whatsapp no atas ye :)

couple of smiley



cakkkkkk... smiley again... ramai betul fanatik smiley ya... nak mcm ni?? whatsapp jom 0129187213

Tuesday, May 12, 2015

cartoon characters pillow


thank u  my previous customer.. Alhamdulillah selamat sampai destinasi, selamat hari guru 2015 :) 

Wednesday, April 8, 2015

ABC utk sicomel


abcdefg.... haaa.. masa untuk mengajar sikecil.. 
tq so much to melissa.. 

nak order camni untuk anak anda??

jom whatsapp 0129187213

couple froggie pillow


Alhamdulillah selamat pengantin baru utk Ct jijah & pasangan.. 
hope comel la ye bila letak kat pelamin.. hehe.. ni memang rare pillow jadi hiasan pelamin hihi.. 

ada peminat froggie cute camni tak? jom whatsapp 0129187213   

Ultraman Pillow


haa sape kat sini peminat ultraman? hihihi khas utk korang2.. 

ok.. order ni dr officemate dulu.. tq hanis



cutiey keychain



order ni dari previous customer.. sayang k.Nor ketat2 hihi.. ada yang nak mcm ni??
meh whatsapp terus 0129187213

Thursday, March 19, 2015

Macaroon pouch


haa jangan ingat macaroon tu boleh makan je.. yang ni xleh makan ye kawan2 :) tapi boleh simpan barang aje ye.. 

Wednesday, March 18, 2015

KEYCHAIN NAMETAG


ok nexttt... keychain nametag again... 

tq to K.Nor coz banyak kali order dgn saya.. muahh ciked.. 

ada nak macam ni?? nk letak kt beg anak2 u olls.. jomm picit2 hp tu tekan nombor ni

0129187213 (whatsapp/telegram)


KEYCHAIN CUTE MUTE


keychain colourfull with name

haa nak macam ni jugak???

jommm borong order ramai-ramai

ada nombor kat atas..boleh whatsapp yeee :)

FROGGIESSS PILLOW


hye semua.. lama x update kat sini.. dah bersawang sangat dah ni huhu... 
masih rindu dgn hasil kerjatangan saya?? 

jomm cuci mata tengok segala froggy yg cute mute ni.. nak macam ni??? 

JOM WHATSAPP/TELEGRAM:
0129187213
EMAIL: joojoocraft@yahoo.com

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange