Posts

Showing posts from 2015

BIRTHDAY PILLOW

Image
hye hye semuaaa.. lama tak update kat sini kan... dah bersawang ni..  actually order ni dah lama buat, cuma tak sempat nak upload...
ada yang nak order cenggini??? JOM LAJU-LAJU WHATSAPP/TELEGRAM: 0129187213 WECHAT: JULYANA_MOHD

JDT pillow

Image
haaa korang jangan x caya?? tapi ni la hasilnya.. no printing wokeh.. cut 1 by 1 dari mulut, taring, misai semua laa handmade.. 
ada peminat JOHOR DARUL TAKZIM (JDT)???   jangan malu2 whatsapp meh 0129187213

Mafla Felt

Image
haaaa yg ni custom made special punya.. ala2 mafla... order from previous customer.. mafla Al-Qassam
nak camni?? whatsapp no atas ye :)

couple of smiley

Image
cakkkkkk... smiley again... ramai betul fanatik smiley ya... nak mcm ni?? whatsapp jom 0129187213

cartoon characters pillow

Image
thank u  my previous customer.. Alhamdulillah selamat sampai destinasi, selamat hari guru 2015 :) 

ABC utk sicomel

Image
abcdefg.... haaa.. masa untuk mengajar sikecil..  tq so much to melissa.. 
nak order camni untuk anak anda??
jom whatsapp 0129187213

couple froggie pillow

Image
Alhamdulillah selamat pengantin baru utk Ct jijah & pasangan..  hope comel la ye bila letak kat pelamin.. hehe.. ni memang rare pillow jadi hiasan pelamin hihi.. 
ada peminat froggie cute camni tak? jom whatsapp 0129187213

Ultraman Pillow

Image
haa sape kat sini peminat ultraman? hihihi khas utk korang2.. 
ok.. order ni dr officemate dulu.. tq hanis


cutiey keychain

Image
order ni dari previous customer.. sayang k.Nor ketat2 hihi.. ada yang nak mcm ni?? meh whatsapp terus 0129187213

Macaroon pouch

Image
haa jangan ingat macaroon tu boleh makan je.. yang ni xleh makan ye kawan2 :) tapi boleh simpan barang aje ye.. 

KEYCHAIN NAMETAG

Image
ok nexttt... keychain nametag again... 
tq to K.Nor coz banyak kali order dgn saya.. muahh ciked.. 
ada nak macam ni?? nk letak kt beg anak2 u olls.. jomm picit2 hp tu tekan nombor ni
0129187213 (whatsapp/telegram)

KEYCHAIN CUTE MUTE

Image
keychain colourfull with name
haa nak macam ni jugak???
jommm borong order ramai-ramai
ada nombor kat atas..boleh whatsapp yeee :)

FROGGIESSS PILLOW

Image
hye semua.. lama x update kat sini.. dah bersawang sangat dah ni huhu...  masih rindu dgn hasil kerjatangan saya?? 
jomm cuci mata tengok segala froggy yg cute mute ni.. nak macam ni???
JOM WHATSAPP/TELEGRAM: 0129187213 EMAIL: joojoocraft@yahoo.com