CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Sunday, October 14, 2012

Tunggguuuuuuuuuu......Next upload



cukup tak? banyak dah gambar2 yang x sempat di upload sudah pon di upload kat cni, so boleh la u all cuci mata ye :) next picture pulak tunggu siap yee...yang tu special sikit...tungguuuuuuuuu :)

Frame Picture, Keychain & Hanging

 alright, yang ni pulak, order from Addie, 
picture frame utk gambar family, hanging bee, robot keychain, vespa keychain & car keychain.

tq so much addie...ur next order still in progress ya :)



Bestfriend, Engagement & Birthday Pillow

alright, order yang ni dari Ila, memang impossible buat kerja2 dalam masa 1 week ni hehehe...
alhamdulillah siap tepat pada masanya :)  tq Ila



Big Keychain again~

okehh.. yang ni order from my previous customer lagi, semua pun big hehehe 
Tq to Zati yeee & pls come again :) 


Baby Pillow & Bolster for My Luvly Niece..muahh

aahaaa...ni segmen lain macam sikit :)

ni bukan order dari customer hehe, tapi set bantal ni utk my luvly niece yang lahir pada hari ke-5 Syawal, sangat cute je budak kecit ni kan kan, anak sendiri lum ada, anak sedara pon boleh laa hehehe... 
1 set hadiah dari maklong utk si Kecik, Aisya ye..




Hello Kitty Pillow

nexttt.......... :)

haaa ada lagi ni pillow yang di order, meh cuci mata tengok ni, sesiapa yang minat Hello Kitty ni bleh la order hehe :)



Big Keychain again~

next order ni from Zati, dia request nak order keychain yang sangattt la besar saiznye hehehe...yang pelik-pelik itulah seni namanya hehe....sorry la gambar tak berapa nak cantik ni.. :) tq zati


Strawberry Pillow

ok, next order ni from my schoolmate Syuhada utk birthday present for anak buah dia, 
selamat sampai ke Sabah dah ni...thanks Syu!


Big Keychain

Hi All! I'M bAcK & HaPpY MoNdaY

Seperti yang dijanjikan sebelum ni, sy akan upload gambar2 tempahan yang telah di hantar pada customer, maaf la ye lambat sikit hehehe...sangat2 bz lately ni.

order ni from Sarah, tq tau




NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange