Posts

Showing posts from October, 2012

Tunggguuuuuuuuuu......Next upload

cukup tak? banyak dah gambar2 yang x sempat di upload sudah pon di upload kat cni, so boleh la u all cuci mata ye :) next picture pulak tunggu siap yee...yang tu special sikit...tungguuuuuuuuu :)

Frame Picture, Keychain & Hanging

Image
 alright, yang ni pulak, order from Addie,  picture frame utk gambar family, hanging bee, robot keychain, vespa keychain & car keychain.
tq so much addie...ur next order still in progress ya :)


Bestfriend, Engagement & Birthday Pillow

Image
alright, order yang ni dari Ila, memang impossible buat kerja2 dalam masa 1 week ni hehehe... alhamdulillah siap tepat pada masanya :)  tq Ila


Big Keychain again~

Image
okehh.. yang ni order from my previous customer lagi, semua pun big hehehe  Tq to Zati yeee & pls come again :) 

Baby Pillow & Bolster for My Luvly Niece..muahh

Image
aahaaa...ni segmen lain macam sikit :)
ni bukan order dari customer hehe, tapi set bantal ni utk my luvly niece yang lahir pada hari ke-5 Syawal, sangat cute je budak kecit ni kan kan, anak sendiri lum ada, anak sedara pon boleh laa hehehe...  1 set hadiah dari maklong utk si Kecik, Aisya ye..



Hello Kitty Pillow

Image
nexttt.......... :)
haaa ada lagi ni pillow yang di order, meh cuci mata tengok ni, sesiapa yang minat Hello Kitty ni bleh la order hehe :)


Big Keychain again~

Image
next order ni from Zati, dia request nak order keychain yang sangattt la besar saiznye hehehe...yang pelik-pelik itulah seni namanya hehe....sorry la gambar tak berapa nak cantik ni.. :) tq zati

Strawberry Pillow

Image
ok, next order ni from my schoolmate Syuhada utk birthday present for anak buah dia,  selamat sampai ke Sabah dah ni...thanks Syu!

Big Keychain

Image
Hi All! I'M bAcK & HaPpY MoNdaY
Seperti yang dijanjikan sebelum ni, sy akan upload gambar2 tempahan yang telah di hantar pada customer, maaf la ye lambat sikit hehehe...sangat2 bz lately ni.
order ni from Sarah, tq tau