CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Sunday, July 31, 2011

gown cute - keychain


order from Una..10 helai baju utk di pakai di pagi raya hehehe...gown2 yang cute ni di order dari customer tetap joojoocraft..tq to Una Again!!


pic kt bawah ni utk gambar yg lebih jelas ye...


anyone yg interested nak order...boleh pilih dari abjad2 di atas okeyhh

Birthday Picture Frame




ni sambungan pada kad di bawah yer...
handmade frame...
for Nora's birthday...
happy birthday again! :)

Bufday Card Handmade



handmade bufday card...happy birthday nora!! 

Birthday Pillow Plushy again



tq to K.wa ...hope suker la yer..:)

Love Pillow/Plushy




order from niza again..semuanya love-love belaka...tq yah!!

Greeny Pencil Box


Repeat order again..tq to Zura ya

Friday, July 29, 2011

Birthday Pillow plushy




okeyhh ni sambungan pada gambar kt bawah ni yer...pillow utk anak2 gadis berdua di bawah ni..gembira tul dorg ni bila present dari officemate dorg....tq allllll

Birthday Handmade Card




settle sudah order from niza for her officemate birthday..1 for fitri & 1 for Munirah...

card ni di order bersama pillow plushies di atas ye...:)

anyone nak order please fill-up the form or emel me at joojoocraft@yahoo.com

Wednesday, July 27, 2011

Sweet Keychain (Readymade)


Ice Cream & Alphabet C
Keychain
(Readymade)

RM3.00 each

if interested, FILL-UP THE FORM or SMS or EMEL me ya 

simple ID Holder


kalau nak order...boleh pm/emel/sms me okehh

Tuesday, July 26, 2011

ReadyMade Brooch - limited


RM2.50 each - available

interested? pls email me at joojoocraft@yahoo.com 

Monday, July 25, 2011

Selipar, Tshirt & Fish Keychain - ReadyMade


ReadyMade Items
RM3.50 each
(2cmx5cm)

interested? please fill up the form up there..tq

Wednesday, July 20, 2011

Pin Bowling Keychain - Bulk Order




Bulk Order from Jabatan Sektor Air Putrajaya for their bowling event...thanks a lot!

Monday, July 18, 2011

KADAR BARU POSLAJU & PEMANSUHAN POS EXPRESS

NOTIS

Para Pelanggan PosLaju yang dihormati,

Adalah dimaklumkan berkuatkuasa 15 Julai 2011, kadar surcaj bahan api untuk semua perkhidmatan PosLaju akan dinaikkan dari 10% ke 15%.

Kenaikan di atas adalah sejajar dengan kenaikan harga bahan api dan kos pengangkutan semasa serta keputusan oleh Persatuan Syarikat Pengendali Ekspres Malaysia (AMEC) di mana berkuatkuasa 1 Jun 2011, syarikat kurier domestik Malaysia akan menaikkan kadar surcaj bahan api mereka daripada kadar sedia ada ke kadar baru iaitu 15% tetapi masih mengekalkan 10% untuk caj pengendalian.

Kenaikan surcaj bahan api ini adalah amat diperlukan untuk memastikan PosLaju dapat mengekalkan kualiti perkhidmatan kepada semua Pelanggan.

Walaupun industri kurier telah mula menguatkuasakan kadar baru ini pada 1 Jun 2011, namun demi kepentingan pelanggan PosLaju, kami mengambil langkah kenaikan lebih lewat, iaitu pada 15 Julai 2011.

Terima kasih.

*KEPADA PELANGGAN2 JOOJOOCRAFT YANG DIHORMATI, KADAR POSLAJU YANG BARU AKAN DIGUNAKAN SELARAS DENGAN YANG TERTAKLUK PADA NOTIS DI ATAS, DAN SEGALA BARANGAN & TEMPAHAN AKAN DI HANTAR MELALUI POSLAJU. HARAP MAKLUM."

Info untuk customer-customer JooJooCraft

Kami sedang dalam proses menyiapkan segala tempahan yang sedia ada...harap bersabar ye pada customer2 yang sedang menanti tempahan tu :) 


happy crafting !


Wednesday, July 13, 2011

Bulk Order from Una - Flower Brooch & Hairclip


Brooch & Hairclip yang sangat colourfull ni di order dari Una..semoga selamat sampai ke tangan tuannye ye.. tq to Una

Cherry Blossom Brooch order from CT Salmiah


6pcs Cherry Blossom Brooch order from CT Salmiah...
tq ye

RedMattopStyle 1st Giveaway


Moh ler kita join pulak GA RedMattopStyle 1st Giveaway ni yeee...nak tau cara2 nya..mudah je..senang..cepat..padat...hehe..jom tengok bawah ni syarat2 nye..

 Syarat-Syarat Penyertaan:

 1. Jadi Follower blog RedMattopStyle
(sape-sape yang dah jadi follower boleh trus proceed langkah-langkah di bawah)
~ dah follow

 2. Buat entry tentang "RedMattopStyle 1st Giveaway", letak sekali banner tak seberapa di atas di blog anda dan link kan semula ke entry GA ini. 
~ dah jugak...adalah sikit kat ats tu :)

 3. Tag RedMattopStyle di bloglist anda.
~ done

4. Setelah selesai, tinggalkan link entry yang anda dah post di ruangan comment entry giveaway.
~ siap di post di comment entry RedMattopStyle

dah ada Giveaway...hadiah pun mesti la ada kan...jom ramai2 kita tengok apa hadiah2 nye kat bawah ni pulak ye..

 Hadiah Pertama : 1set of Lovely Car Charm + Lovely HP Charm
Hadiah Kedua : 1set of Red Velvet Cupcake + 2pcs Cupcakes
 Hadiah Ketiga : 2pcs of Strawberry Keychain + HP Charm 
 Hadiah Keempat : 1pcs Ladybird Keychain 
 Hadiah Kelima : 1set of Red Roses Hair Clip

menarik bukan?? apa lagi nak di tunggu...jom ramai2
\

Tarikh tutup penyertaan : pukul 12.00 malam pada hari Jumaat bersamaan 29 Julai 2011

Sunday, July 10, 2011

Bulk Order - Mix Keychain & Hp Charm


Siap juga akhirnye...tempahan bulk kali ni di order sekali lagi from Azila..
for event Persatuan Kebajikan Nur Kasih
Terima kasih banyak2 ye..

untuk lihat barang2 yang dah bercampur2 ni..boleh klik MY CATALOGUE ya

untuk tempahan..boleh isi form di sana juga :)

stitchNknot 1st giveaway!


sambil2 menyiapkan tempahan..sambil2 cuci mata join giveaway...
ahaa..kali ni nak join pulak 1st giveaway from stitchNknot 

Camnd nak join? Mudah je..tengok simple step kat bawah ni ye

  1. Follow our blog or like our facebook fan page. ~ done!
  2. For bloggers, write a simple entry entitled "stitchNknot 1st giveaway!" and include giveaway banner and links to this post. For facebook users, share this link on your facebook wall: ~ done!
  3. Answer the following question: Which stitchNknot craft do you like most and why? Example: I like boolat frog handphone pouch because...  tersangat cumil & kreatif juga
  4. In your post, give at least 2 comments/suggestions/tips to improve my handmade craft and blog. The more the better! ~ 1st - teruskan lagi kreativiti anda & 2nd - Perbanyakkan lagi idea2 dalam penghasilan kraf anda
Good Luck!!


Tuesday, July 5, 2011

Cute Car & Cute Guitar Keychain


siap juga bulk order kali ni yang penuh dgn dugaan...keychain kereta & gitar yang cute.. apa2 pun mintak maap dari hujung rambut sampai hujung  kaki kalau ada terkurang terlebih ye...order kali ni dari kak Sal sempena kenduri akikah utk cucunya..anyway..thanks a lot!

*sesiapa yang nak buat tempahan..boleh tengok catalogue ye :)



NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange