Posts

Showing posts from July, 2011

gown cute - keychain

Image
order from Una..10 helai baju utk di pakai di pagi raya hehehe...gown2 yang cute ni di order dari customer tetap joojoocraft..tq to Una Again!!

pic kt bawah ni utk gambar yg lebih jelas ye...

anyone yg interested nak order...boleh pilih dari abjad2 di atas okeyhh

Birthday Picture Frame

Image
ni sambungan pada kad di bawah yer... handmade frame... for Nora's birthday... happy birthday again! :)

Bufday Card Handmade

Image
handmade bufday card...happy birthday nora!! 

Birthday Pillow Plushy again

Image
tq to K.wa ...hope suker la yer..:)

Love Pillow/Plushy

Image
order from niza again..semuanya love-love belaka...tq yah!!

Greeny Pencil Box

Image
Repeat order again..tq to Zura ya

Birthday Pillow plushy

Image
okeyhh ni sambungan pada gambar kt bawah ni yer...pillow utk anak2 gadis berdua di bawah ni..gembira tul dorg ni bila present dari officemate dorg....tq allllll

Birthday Handmade Card

Image
settle sudah order from niza for her officemate birthday..1 for fitri & 1 for Munirah...
card ni di order bersama pillow plushies di atas ye...:)
anyone nak order please fill-up the form or emel me at joojoocraft@yahoo.com

Sweet Keychain (Readymade)

Image
Ice Cream & Alphabet C Keychain (Readymade)
RM3.00 each
if interested, FILL-UP THE FORM or SMS or EMEL me ya

simple ID Holder

Image
kalau nak order...boleh pm/emel/sms me okehh

ReadyMade Brooch - limited

Image
RM2.50 each - available
interested? pls email me at joojoocraft@yahoo.com 

Selipar, Tshirt & Fish Keychain - ReadyMade

Image
ReadyMade Items RM3.50 each (2cmx5cm)
interested? please fill up the form up there..tq

Pin Bowling Keychain - Bulk Order

Image
Bulk Order from Jabatan Sektor Air Putrajaya for their bowling event...thanks a lot!

KADAR BARU POSLAJU & PEMANSUHAN POS EXPRESS

NOTISPara Pelanggan PosLaju yang dihormati,
Adalah dimaklumkan berkuatkuasa15 Julai 2011, kadar surcaj bahan api untuk semua perkhidmatan PosLaju akan dinaikkan dari 10% ke 15%.
Kenaikan di atas adalah sejajar dengan kenaikan harga bahan api dan kos pengangkutan semasa serta keputusan oleh Persatuan Syarikat Pengendali Ekspres Malaysia (AMEC) di mana berkuatkuasa 1 Jun 2011, syarikat kurier domestik Malaysia akan menaikkan kadar surcaj bahan api mereka daripada kadar sedia ada ke kadar baru iaitu 15% tetapi masih mengekalkan 10% untuk caj pengendalian.
Kenaikan surcaj bahan api ini adalah amat diperlukan untuk memastikan PosLaju dapat mengekalkan kualiti perkhidmatan kepada semua Pelanggan.
Walaupun industri kurier telah mula menguatkuasakan kadar baru ini pada 1 Jun 2011, namun demi kepentingan pelanggan PosLaju, kami mengambil langkah kenaikan lebih lewat, iaitu pada 15 Julai 2011.
Terima kasih.
*KEPADA PELANGGAN2 JOOJOOCRAFT YANG DIHORMATI, KADAR POSLAJU YANG BARU AKAN DIGUNAKAN SELARAS …

Info untuk customer-customer JooJooCraft

Image
Kami sedang dalam proses menyiapkan segala tempahan yang sedia ada...harap bersabar ye pada customer2 yang sedang menanti tempahan tu :) 

happy crafting !

Bulk Order from Una - Flower Brooch & Hairclip

Image
Brooch & Hairclip yang sangat colourfull ni di order dari Una..semoga selamat sampai ke tangan tuannye ye.. tq to Una

Cherry Blossom Brooch order from CT Salmiah

Image
6pcs Cherry Blossom Brooch order from CT Salmiah... tq ye

RedMattopStyle 1st Giveaway

Image
Moh ler kita join pulak GA RedMattopStyle 1st Giveaway ni yeee...nak tau cara2 nya..mudah je..senang..cepat..padat...hehe..jom tengok bawah ni syarat2 nye..
 Syarat-Syarat Penyertaan:
 1. Jadi Follower blog RedMattopStyle
(sape-sape yang dah jadi follower boleh trus proceed langkah-langkah di bawah) ~ dah follow
 2. Buat entry tentang "RedMattopStyle 1st Giveaway", letak sekali banner tak seberapa di atas di blog anda dan link kan semula ke entry GA ini.  ~ dah jugak...adalah sikit kat ats tu :)
 3. Tag RedMattopStyle di bloglist anda. ~ done
4. Setelah selesai, tinggalkan link entry yang anda dah post di ruangan comment entry giveaway. ~ siap di post di comment entry RedMattopStyle
dah ada Giveaway...hadiah pun mesti la ada kan...jom ramai2 kita tengok apa hadiah2 nye kat bawah ni pulak ye..
 Hadiah Pertama : 1set of Lovely Car Charm + Lovely HP Charm Hadiah Kedua : 1set of Red Velvet Cupcake + 2pcs Cupcakes  Hadiah Ketiga : 2pcs of Strawberry Keychain + HP Charm  Hadiah Keempat : 1pcs …

Bulk Order - Mix Keychain & Hp Charm

Image
Siap juga akhirnye...tempahan bulk kali ni di order sekali lagi from Azila.. for event Persatuan Kebajikan Nur Kasih Terima kasih banyak2 ye..
untuk lihat barang2 yang dah bercampur2 ni..boleh klik MY CATALOGUE ya
untuk tempahan..boleh isi form di sana juga :)

stitchNknot 1st giveaway!

Image
sambil2 menyiapkan tempahan..sambil2 cuci mata join giveaway... ahaa..kali ni nak join pulak 1st giveaway fromstitchNknot
Camnd nak join? Mudah je..tengok simple step kat bawah ni ye
Follow our blog or like our facebook fan page. ~ done!For bloggers, write a simple entry entitled "stitchNknot 1st giveaway!" and include giveaway banner and links to this post. For facebook users, share this link on your facebook wall: ~ done!Answer the following question: Which stitchNknot craft do you like most and why? Example: I like boolat frog handphone pouch because... tersangat cumil & kreatif jugaIn your post, give at least 2 comments/suggestions/tips to improve my handmade craft and blog. The more the better! ~ 1st - teruskan lagi kreativiti anda & 2nd - Perbanyakkan lagi idea2 dalam penghasilan kraf andaGood Luck!!

Cute Car & Cute Guitar Keychain

Image
siap juga bulk order kali ni yang penuh dgn dugaan...keychain kereta & gitar yang cute.. apa2 pun mintak maap dari hujung rambut sampai hujung  kaki kalau ada terkurang terlebih ye...order kali ni dari kak Sal sempena kenduri akikah utk cucunya..anyway..thanks a lot!
*sesiapa yang nak buat tempahan..boleh tengok catalogue ye :)