Posts

Showing posts from January, 2017

School Bus Tissue Box Cover

Image
haaaa.... sesekali tukar pulak, asyik pillow je kan... kali ni order cover kotak tisu @ tissue box cover hehe... tema sempena sekolah dah start... design bas sekolah.. if korang minat nak order, apa2 design pon boleh, request sahaja ye.. untuk kat rumah ke.. dalam kereta ke.. ofis ke.. semua pon boleh.. ikut citarasa u all ☺ nak order sebiji macam ni pon boleh.. nak tukar warna ke.. ehh sukati u all lah hihi
nak order, meh cepat whatsapp @ email laju2 eh
012-9187213 joojoocraft@yahoo.com


Anna Frozen pillow

Image
wahhhh frozen lagiiii
haaa pillow comel ni dah selamat sampai ke tuannya untuk birthday si kecik yang comel... bukan main peluk lagi kata ibunya..wahhh wahh.. 
by the way, tqvm customer :)
nak order boleh emel @ whatsapp
012-9187213   joojoocraft@yahoo.com

frozen in da houz ~ elsa handmade pillow

Image
Nahh buat peminat frozen hihi... anna here!
Nak order utk birthday, utk anak-anak u all boleh whatsapp saya laju-laju 
☺☺Tqvm customer 
nak order macam biasa, boleh emel @ whatsapp 
012-9187213 joojoocraft@yahoo.com


cute big owlie pillow

Image
owlie colourfull saiz besar ye u all best boleh hug 
Nak order meh wasap lelaju yee :)

sanah helwah pillow

Image
sanah helwah @ happy birthday simple pillow 
Dah selamat sampai pada customer, tqvm ya ;)
nak order boleh whatsapp @ emel