Posts

Showing posts from 2016

cute owlie keychain

Image
bulk order from customer untuk majlis aqiqah, kenduri jauhhh ke Pahang,  tqvm ya :)

pillow Italy fan club

Image
haa jeng jeng jeng... kali ni order dari customer untuk football fans Italy
nak order boleh whatsapp nombor kat atas tu ye :) 

Pillow Promo - Year End Sale

Image
Hi kawan-kawan!!
u all masih mencari-cari hadiah/present/doorgift apa nak bagi pada orang tersayang dan tetamu?
promosi hujung tahun dah start :)


SEBIJI PILLOW + FREE DESIGN (tidak termasuk pos)
SAIZ 30" X 30"
WHATSAPP: 012-9187213

Ekslusif set doorgift

Image
DOORGIFT EKSLUSIF SET

YASIN & MINI TASBIH
sangat sesuai untuk
-aqiqah
-tahlil
-marhaban
-pertunangan
-wedding


nak tempah?? ada banyak design cover boleh pilih

whatsapp: 012-9187213


Done!! 50 kotak set yasin untuk customer 

:) tq



Tempahan Set Yasin - Done

Image
haaa korang nak set macam ni?? banyak lagi pilihan design Yasin dan Tasbih
sangat-sangatlah sesuai untuk kenduri, marhaban, aqiqah, bertunang, wedding, & event lain
whatsapp terus untuk tempahan  012-9187213

SET YASIN + MINI TASBIH

Image
selain buat handmade pillow, pelbagai kraf, lukis potret, saya juga terima tempahan doorgift pakej surah yasin + mini tasbih boleh whatsapp utk tempahan budget doorgift dan esklusif ni.**utk majlis aqiqah, pertunangan, tahlil, perkahwinan dan lain2
WHATSAPP: 0129187213


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kengkawan semua...  lama betul tak update blog kan... sebenarnye hakak lupa password haha..sabau je kan... buat kengkawan yg nak order pelbagai barangan handmade,  boleh wasap hakak okey 012-9187213..  yang pastinya terbaik untuk korang-korang semua.. apa saja yang korang nak hakak buat InsyaAllah boleh.. :)

JDT FAN CLUB PILLOW lagi...

Image
Ok next order.....  khas untuk peminat pasukan Johor Darul Takzim (JDT) enjoy!!
nak order mcm customer ni punya? meh whatsapp laju2 0129187213

SMILEY CUTE PILLOW

Image
Hii ALL!!!
lama x update sini kan... sorry2.. kadang2 tak sempat nak jengah kat sini :) ramai betul yang suka smiley pillow.. meh cuci mata.. nak order?? saiz besar ada, sederhana, kecik semua ada.. bleh whatsapp no. yang ada kat pic @ atas blog ni ye :)

OPEN ORDER FOR 2016

HYE! HYE! SEMUA.... TEMPAHAN DIBUKA SEMULA UNTUK TAHUN NI, BAGI YG MASIH MENCARI2 SESUATU YANG UNIK, JOM CUCI MATA DALAM BLOG SAYA NI, NAK JADIKAN SOUVENIER UNTUK WEDDING, ENGAGEMENT, AQIQAH, BIRTHDAY, HARI GURU, PERSONAL SEMUA BOLEH.. 100% HANDMADE. SEGERA WHATSAPP 0129187213 YE :)

ToTeBag Canvas Custom Made

Image
selain dari seni felt, saya juga ambil tempahan untuk totebag custom made macam pic di atas ni, 100% conteng by jari jemari saya ni , bukan printed ye :) nak order boleh whatsapp 0129187213

Happy New Year 2016

Assalamualaikum, Hi, Hello semua...
lamanya tak jengah kat blog kesayangan ni, ada yang rindu hasil kerja2 seni saya? maaf sesangat lama x update, agak bz dengan2 kerja2 pejabat, maklumla kita ni bukan fulltime crafter :) ok x nak bebel panjang-panjang.. tunggu saya update hasil seni yang latest pulak ye :)