Posts

Showing posts from January, 2014

FELT BUNGA TELUR

Image
alrighttt... tempahan felt bunga telur done already!!! suker tak hehehe.. lain dari yang lain...
my bunga telur ni semoga selamat sampai menyeberangi laut china selatan yee...
tempahan borong diterima, yang berminat boleh order yee...



nAMeTag BroocH aGaiN

Image
ok, kali ni repeat order sekali lagi, Alhamdulillah... 
anyone interested? jom email/sms untuk tempahan

STATIONERY CASES

Image
ok...order yang ni pulak from my friend + ex-officemate
order ni khas untuk my ex-office duluu.. kali ni my friend ni pulak nk meninggalkan office ni..so dia nak hadiahkan stationery case ni sebagai tanda cenderahati & ingatan buat kawan2 dan bos kat sana... 
i wish u all the best 



SMALL BROOCH

Image
hye hye...
kembali bersama brooch... wahhh... dah lama x buat brooch kecik2 ni haa... tengok besar mana brooch ni hehe.. juling2 mata i taw hihi...


Image
Tempahan Bunga Telur Felt - in progress - 
tapi tampuk bunga telur ni berbeza sikit ye.. kita tunggu siapppp :) 
yang berminat nak order boleh emel/sms untuk tempahan wokeyyy... harga terbaik punya :)

IN THE MAKING OF FELT BUNGA TELUR

Image
banyaknye ribbon hehehe... ni antara tempahan felt bunga telur yang masih dalam proses menyiapkannya.
ada yang berminat? boleh e-mail / sms




FELT PICTURE FRAME

Image
FELT PICTURE FRAME
KHAS UNTUK BIRTHDAY GIRL NUR EZAH HEHE...TAPI KAT FRAME NI LETAK NAMA BABY GIRL DIA HUMAIRA ...
BERMINAT? E-MAIL/SMS UNTUK TEMPAHAN

ALPHABET BABY FELT BOOK

Image
ALPHABET BABY FELT BOOK
Interested?? sesuai untuk mengajar anak-anak anda di rumah atau dimana sahaja, dengan warna-warna yang menarik.
1 SET HURUF A-Z
RM100 FREE POSTAGE




KAIN FLANNEL MURAH-MURAH

Image
FLANNEL
5 meter - RM40 per colour

RING - 1000PCS - MURAH-MURAH

Image
RING
1000PCS - RM95 FREE POSTAGE

FELT POLKADOT - A2 SIZE - MURAH-MURAH

Image
FELT POLKADOT - A2 SIZE
1 SET (20PCS)(MIX) - RM90 FREE POSTAGE 



BROOCH 2CM MURAH-MURAH

Image
BROOCH 2CM
1 PACK - APPROXIMATELY 1000PCS = RM170 FREE POSTAGE

GIVEAWAY by TASHA & CIK AKIE...JOM JOIN!!

Image
Syarat-syaratnya: Blogger malaysia Follow blog, twitter, instagram, add, like fanpage pengajur dan sponsor klik nuffnang di semua blog penganjur dan sponsor Buat satu entri "HAPPY NEW YEAR GIVEAWAY by TASHA & CIK AKIE" copy coding di bawah dan paste dalam ruang HTML entri anda. pastikan banner di backlink ke entry ini Submit link penyertaan anda di ruang komen entri ini sahaja... nak tau yang selebihnya...boleh click banner kat atas tu yeeeee :)

CUTE DOOR HANGING

Image
okehhh...done!!
order from my officemate utk 2 little boys hehehe
berminat? jom order 


PILLOW - UPIN & IPIN

Image
HELLOOO... I'M COMING WITH NEXT ORDER..
Alhamdulillah sampai sudah kat tangan tuan nya.... adik beradik Upin & Ipin
ada berminat nak order?
jangan malu-malu emel / sms untuk tempahan ok :)

PROMOTION!! PROMOTION!! 50% UNTUK TEMPAHAN TELAH DIBUKA!!

Image

DISKAUN 50% SEMPENA MY BIRTHDAY

sempena tahun baru 2014 ni...dan mood saya yg sgt baik hari ni, saya nak buat promotion craft sempena birthday saya yang ke 31 tak lama lagi ni...semua tempahan akan dapat diskaun sebanyak 50%.. termasuk la bantal, keychain, signage & sebagainya...tempahan akan di pos pada bulan Februari, kiranya order yang diambil hanya utk bulan Februari dan seterusnya.. diskaun hanya untuk bulan ni sahaja ye.. hanya 31 orang yang pertama sahaja akan dapat diskaun ni...
EMEL/SMS UNTUK TEMPAHAN joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213