CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Sunday, January 19, 2014

FELT BUNGA TELUR


alrighttt... tempahan felt bunga telur done already!!! suker tak hehehe.. lain dari yang lain...

my bunga telur ni semoga selamat sampai menyeberangi laut china selatan yee...

tempahan borong diterima, yang berminat boleh order yee...




nAMeTag BroocH aGaiN

ok, kali ni repeat order sekali lagi, Alhamdulillah... 

anyone interested? jom email/sms untuk tempahan


STATIONERY CASES

ok...order yang ni pulak from my friend + ex-officemate

order ni khas untuk my ex-office duluu.. kali ni my friend ni pulak nk meninggalkan office ni..so dia nak hadiahkan stationery case ni sebagai tanda cenderahati & ingatan buat kawan2 dan bos kat sana... 

i wish u all the best 




SMALL BROOCH

hye hye...

kembali bersama brooch... wahhh... dah lama x buat brooch kecik2 ni haa... tengok besar mana brooch ni hehe.. juling2 mata i taw hihi...



Wednesday, January 15, 2014

Tempahan Bunga Telur Felt - in progress - 

tapi tampuk bunga telur ni berbeza sikit ye.. kita tunggu siapppp :) 

yang berminat nak order boleh emel/sms untuk tempahan wokeyyy... harga terbaik punya :)


Sunday, January 12, 2014

IN THE MAKING OF FELT BUNGA TELUR

banyaknye ribbon hehehe... ni antara tempahan felt bunga telur yang masih dalam proses menyiapkannya.

ada yang berminat? boleh e-mail / sms





FELT PICTURE FRAME

FELT PICTURE FRAME

KHAS UNTUK BIRTHDAY GIRL NUR EZAH HEHE...TAPI KAT FRAME NI LETAK NAMA BABY GIRL DIA HUMAIRA ...

BERMINAT? E-MAIL/SMS UNTUK TEMPAHAN


Monday, January 6, 2014

ALPHABET BABY FELT BOOK

ALPHABET BABY FELT BOOK

Interested?? sesuai untuk mengajar anak-anak anda di rumah atau dimana sahaja, dengan warna-warna yang menarik.

1 SET HURUF A-Z

RM100 FREE POSTAGE





KAIN FLANNEL MURAH-MURAH

FLANNEL

5 meter - RM40 per colour


RING - 1000PCS - MURAH-MURAH

RING

1000PCS - RM95 FREE POSTAGE


FELT POLKADOT - A2 SIZE - MURAH-MURAH


FELT POLKADOT - A2 SIZE

1 SET (20PCS)(MIX) - RM90 FREE POSTAGE 



BROOCH 2CM MURAH-MURAH


BROOCH 2CM

1 PACK - APPROXIMATELY 1000PCS = RM170 FREE POSTAGE

GIVEAWAY by TASHA & CIK AKIE...JOM JOIN!!


Syarat-syaratnya:
  • Blogger malaysia 
  • Follow blog, twitter, instagram, add, like fanpage pengajur dan sponsor 
  • klik nuffnang di semua blog penganjur dan sponsor 
  • Buat satu entri "HAPPY NEW YEAR GIVEAWAY by TASHA & CIK AKIE" 
  • copy coding di bawah dan paste dalam ruang HTML entri anda. pastikan banner di backlink ke entry ini 
  • Submit link penyertaan anda di ruang komen entri ini sahaja...
 nak tau yang selebihnya...boleh click banner kat atas tu yeeeee :)

CUTE DOOR HANGING

okehhh...done!!

order from my officemate utk 2 little boys hehehe

berminat? jom order 



Sunday, January 5, 2014

PILLOW - UPIN & IPIN

HELLOOO... I'M COMING WITH NEXT ORDER..

Alhamdulillah sampai sudah kat tangan tuan nya.... adik beradik Upin & Ipin

ada berminat nak order?

jangan malu-malu emel / sms untuk tempahan ok :)


Wednesday, January 1, 2014

PROMOTION!! PROMOTION!! 50% UNTUK TEMPAHAN TELAH DIBUKA!!


DISKAUN 50% SEMPENA MY BIRTHDAY

sempena tahun baru 2014 ni...dan mood saya yg sgt baik hari ni, saya nak buat promotion craft sempena birthday saya yang ke 31 tak lama lagi ni...semua tempahan akan dapat diskaun sebanyak 50%.. termasuk la bantal, keychain, signage & sebagainya...tempahan akan di pos pada bulan Februari, kiranya order yang diambil hanya utk bulan Februari dan seterusnya.. diskaun hanya untuk bulan ni sahaja ye.. hanya 31 orang yang pertama sahaja akan dapat diskaun ni...

EMEL/SMS UNTUK TEMPAHAN
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange