CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Wednesday, December 28, 2011

Fridge Magnet - Cute Car




sudah sampai di tangan pemiliknya...tqvm to Nurul ya..

Thursday, December 15, 2011

Sweet Gown Keychain + Pencil Case





tq to sis fiza ye..hopefully ur daughter gembira utk pergi ke sekolah :)

Name & Car Keychain





Order from Miss 'N' .. tq so much ya :)

Saturday, November 26, 2011

Bookmark untuk Sang Puitis

Bookmark untuk para peserta






Dibawah ni special skit menggunakan stitch bunga-bunga 
khas untuk para juri





Monday, November 14, 2011

Corsage & Headband for Wedding












TQVM to my previous customer again Zana..order for her wedding

and

I wish

SELAMAT PENGANTIN BARU

Thursday, November 10, 2011

Repeat order from Una - mix Gown keychain


tq again ye Una...colourfull gown its yours!

Brooch for shawl - order from Una





















Order from my previous customer again...tq so much ye una..(*_*)

Monday, September 26, 2011

Wedding Love Keychain






Lamanye x update di sini huhu...akhirnya siap jugak bulk order for Wedding Gift ni...anyway tq to Oni yer... anyone yg interested utk order keychain macam ni..lain dr yg lain.. bleh emel/sms me ok

Sunday, August 21, 2011

Last Batch Brooch & Hairclip before holiday - 2


Order from Nurul Husna...antara tempahan2 terakhir before cuti raya :)

tqvm!!


Last Batch Brooch & Hairclip before holiday


tempahan from addiwiyah..brooch & hairclip...tqvm ya..

Saturday, August 20, 2011

Big size Slice Cake Pillow




(Size: panjang 55cm, ukur lilit 122cm, tinggi 15cm)



Order from my previous customer too...thanks to Una ya...

anyone nak order big pillow macam ni just sms/emel me 

okeh

Tissue Box Cover (Fruitale) 2


order from my cousin Qila....tq very much dear!!

anyone yang interested nak order, 
boleh sms/emel/isi form okehh

Friday, August 19, 2011

Cute Teddy Keychain



Order yang ni pulak dari Jaja Wirda utk kawan2nya..thanks a lot ye jaja..:)

sape2 nak order macam ni boleh sms/emel/isi form ya.

Wednesday, August 17, 2011

Ikan Paus berenang2 di blog ku (whale's plushy)



haa tengok tu...tengok...apa tu...ni lah namanye seekor ikan paus hehe...yang memang cumil..gigi ada 3 batang je...order ni juga di tempah from my previous customer also..tq tu Xtreame Visual.. 

anyone yg interested nak order boleh SMS/EMEL/ISI FORM okeh

Brooch - new design 8 (zipper flower)


new design lagi..kali ni handmade memang lain skit...brooch from zip...anyone yg interested bleh order ya...untuk harga borong boleh lihat catalogue

Simple flower tissue box cover


tema kali ni warna merah putih....ni tissue box cover yang simple...so saper2 nak order bleh isi form/sms/emel.. nak tukar design sendiri pon boleh :)

Tuesday, August 16, 2011

Teddy Coin Purse


Coin purse ni boleh digunakan bukan setakai leh letak duit2 korang, tapi juga leh letak macam2 benda mcm nota kecik ke, kunci rumah ke, & mcm2 lagi...purse ni dia lain sikit sebab zip dia bukan setakat mcm biasa kt atas tu...tapi zip dia dari atas sampai turun ke bawah sebelah tepi..so dia lebar sikit & lain dr yg lain..saper2 nak tempah macam biasa la ye, boleh tengok pada gambar2 yg lain :)

Saturday, August 13, 2011

order form my friend - brooch design baru lagi


repeat order lagi from my fren too..sape2 berminat, boleh singgah di catalogue sebelah kanan ye

Brooch design baru order from my officemate


order from my officemate...sekumpulan brooch berdesign baru yer...sape2 nak order..boleh singgah ke catalogue

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange