Posts

Showing posts from 2011

Fridge Magnet - Cute Car

Image
sudah sampai di tangan pemiliknya...tqvm to Nurul ya..

Sweet Gown Keychain + Pencil Case

Image
tq to sis fiza ye..hopefully ur daughter gembira utk pergi ke sekolah :)

Name & Car Keychain

Image
Order from Miss 'N' .. tq so much ya :)

Bookmark untuk Sang Puitis

Image
Bookmark untuk para peserta





Dibawah ni special skit menggunakan stitch bunga-bunga  khas untuk para juri




Corsage & Headband for Wedding

Image
TQVM to my previous customer again Zana..order for her wedding
and
I wish
SELAMAT PENGANTIN BARU

Repeat order from Una - mix Gown keychain

Image
tq again ye Una...colourfull gown its yours!

Brooch for shawl - order from Una

Image
Order from my previous customer again...tq so much ye una..(*_*)

Wedding Love Keychain

Image
Lamanye x update di sini huhu...akhirnya siap jugak bulk order for Wedding Gift ni...anyway tq to Oni yer... anyone yg interested utk order keychain macam ni..lain dr yg lain.. bleh emel/sms me ok

Last Batch Brooch & Hairclip before holiday - 2

Image
Order from Nurul Husna...antara tempahan2 terakhir before cuti raya :)
tqvm!!

Last Batch Brooch & Hairclip before holiday

Image
tempahan from addiwiyah..brooch & hairclip...tqvm ya..

Big size Slice Cake Pillow

Image
(Size: panjang 55cm, ukur lilit 122cm, tinggi 15cm)


Order from my previous customer too...thanks to Una ya...
anyone nak order big pillow macam ni just sms/emel me 
okeh

Tissue Box Cover (Fruitale) 2

Image
order from my cousin Qila....tq very much dear!!
anyone yang interested nak order,  boleh sms/emel/isi form okehh

Cute Teddy Keychain

Image
Order yang ni pulak dari Jaja Wirda utk kawan2nya..thanks a lot ye jaja..:)
sape2 nak order macam ni boleh sms/emel/isi form ya.

Ikan Paus berenang2 di blog ku (whale's plushy)

Image
haa tengok tu...tengok...apa tu...ni lah namanye seekor ikan paus hehe...yang memang cumil..gigi ada 3 batang je...order ni juga di tempah from my previous customer also..tq tu Xtreame Visual.. 
anyone yg interested nak order boleh SMS/EMEL/ISI FORM okeh

Brooch - new design 8 (zipper flower)

Image
new design lagi..kali ni handmade memang lain skit...brooch from zip...anyone yg interested bleh order ya...untuk harga borong boleh lihat catalogue

Simple flower tissue box cover

Image
tema kali ni warna merah putih....ni tissue box cover yang simple...so saper2 nak order bleh isi form/sms/emel.. nak tukar design sendiri pon boleh :)

Teddy Coin Purse

Image
Coin purse ni boleh digunakan bukan setakai leh letak duit2 korang, tapi juga leh letak macam2 benda mcm nota kecik ke, kunci rumah ke, & mcm2 lagi...purse ni dia lain sikit sebab zip dia bukan setakat mcm biasa kt atas tu...tapi zip dia dari atas sampai turun ke bawah sebelah tepi..so dia lebar sikit & lain dr yg lain..saper2 nak tempah macam biasa la ye, boleh tengok pada gambar2 yg lain :)

order form my friend - brooch design baru lagi

Image
repeat order lagi from my fren too..sape2 berminat, boleh singgah di catalogue sebelah kanan ye

Brooch design baru order from my officemate

Image
order from my officemate...sekumpulan brooch berdesign baru yer...sape2 nak order..boleh singgah ke catalogue