Posts

Showing posts from December, 2012

Berita Gembira di Penghujung 2012 & Penutupan Kedai di Tahun 2013

Image
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera semua ye.....
dalam kesibukan saya menyiapkan tempahan-tempahan pelanggan, tanpa disangka dan tak terduga, saya telah menerima khabar paling gembira sekali. 
I'M PREGNANT!!!!!
terasa macam bermimpi lagi, sebab dah hampir 7 tahun usia perkahwinan baru sekarang ada rezeki untuk menimang cahayamata setelah sekian lama kami berdua tunggu :) :) terasa dunia ini saya dan suami yang punya :) sangat2 bahagia..
bagi pelanggan2 yang baru dan lama, saya tidak akan ambil sebarang tempahan bagi tahun 2013 lagi ye, minta maaf pada yang nak order, saya tak dapat memenuhi kehendak kamu semua, saya perlu berehat secukupnya bagi kehamilan pertama ini.
hope u all semua doakan yang baik-baik sehingga saya selamat melahirkan bayi ini pada hujung bulan 8 ye, kita berjumpa lagi tahun 2014. Insyaallah.

so surprise!!!
1st picture scan...so tomei2 kan :)

Manchester United Pillows

Image
ramai jugak peminat Man-U ye, okeh yg ni order from Linda, sepasang bantal logo Manchester United, alhamdulillah dah sampai ke tangan tuan. tq ye

Cute Gown Keychain

Image
comel tak hehehe? saper yang berminat nak buat design baru utk dress masing2 boleh pilih sample kat atas ye....hahaha...just joking la hehe
okehh..ni order from Una, menjadi peng'order' setia dari dulu sampai sekarang, thanks a lot Una :)

Nametag Brooch 2

Image
yang ni pulak, from previous customer juga...thanks again... :)

Ben10 or Aji10 ?? jom tengok

Image
 haaa...amacam...cute tak hehehe.....sudah tukar lor hehe

cute Nametag brooch

Image
okehh...update lagi..
order yang ni pon agak pelik sikit hehehe, tapi xpe...lain dari yang lain tu yg best, kalau sama je bosan gak kan :)
nama-nama kat bawah ni actually ala-ala nametage, nak letak pada school bag. Hanya pin kan sahaja nama ni dekat depan school bag tu :)
haaa bagi ibu-ibu di luar sana, yang nak letak nama pada beg skolah anak-anak boleh order ye :)


Manchester United pillow again-

Image
Alright, order yang ni pulak from my ex-collegue di ofis,  Man U pillow ni khas untuk BF beliau yang tersayang :) bila nak makan nasi minyak korang ni hehehe
jom ushaaaa...

PILLOWS FOR NURSING CONVOCATION

Image
Salam Jumaat untuk semua,
haaa mari-mari tengok tempahan kali ni,
biasanya bulk order untuk item comei-comei & cute-cute, tapi kali ni order lain sikit, bulk order pillow untuk convocation bagi student2 jururawat kita ni dari Murni Nursing College.
Congrats u all!

ada nurse lelaki juga disitu :)



size bantal comel ni 12" x 12"
anyone yg nk buat tempahan untuk hari-hari bersejarah korang, jangan lupa halo-halo ye :) emel @ sms seperti di atas tu  ye

TEMPAHAN 2012 TELAH DITUTUP

Assalamualaikum/Salam Sejahtera,
di sini saya nak buat announcement sikit ye, tempahan bagi tahun 2012 saya dah tak ambil lagi, so sesiapa yang nak order untuk next year, terutamanya untuk bulk order boleh tempah awal ok.
makklumlaaa..dah nak hujung tahun ni nak habiskan 1,2 order lagi yang tinggal disamping kerja-kerja di ofis semakin berlambak-lambak, lagi nak habis tahun lagi ramai pulak la yang saya kena bankrapkan la, yang saya nak saman la,  yg saya nak tangkap la, memang sangat banyak, jaga-jaga ye cik kiah hehe...jangan nama anda pulak saya bawa masuk dalam court hehehehe..gurau aje.. 
so saya akan update kemudian gambar-gambar tempahan yang dah siap okehh :) c u all for next year :))

Smurf, Smurfette & Cars Pillow

Image
okehh.... order ni mmg dari customer tetap yg sentiasa bersama2 joojoocraft h3h3h3h3....
sangat2 terima kasih atas support yang diberikan selama ini ye..





Bowling Brooches

Image
huhuhu...next order ni agak mencabar skit, boleh "terpeleot" jari jemari ni tapi seronok h3h3h3h3...
order ni from customer utk event ofisnya la, ni antaranya...tapi sebenarnya banyak lagi hehe..korang tengok ajela saiznye..besar 50 sen tu saiz brooch ni..dibuat dalam bentuk bola bowling bersama pin bowlingnya sekali...menggigil2 jari i taw hehe.. anyway thanks a lot utk korang ye..

Owl Pillow again~

Image
hi semua, jom tengok next order from customer,
yang ni sambungan order from previous customer, x sempat nak upload last time.. .hehe 
couple owl bird pillow for anak bujang that customer :)
hopefully budak2 tu suka la ek