CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Friday, April 29, 2011

Mothers Day Gift - Handmade Pillow


Sempena Hari Ibu @ Mothers Day, tempahan handmade pillow dibuka, hanya RM20 (tidak termasuk kos penghantaran). Berminat boleh email/SMS okeyhh. Tempahan terhad ye. 

Monday, April 25, 2011

1 set order for peminat motor di luar sana

gini la ghupenyer bila dah di setkan..lai..lai..lai..murah saja


newayyy thanks to apis yg order set stationery & bike keychain ni yew...

Lagi I did it again!

tadi dah merah..ni nak kuning pulooopp..haa meh kasi sebijik..RD350LC ni..


sape2 nak abadikan mutor masing2 mcm ni..jgn memalu yehh call or sms me..:)

i did it again!

sambungan kepada stationery case tadi tu..dia nak pulak ni haa..mutor RD350LC ni plak..nasib baik den ni masih berjiwa mutor..hikhik..(dah retired pown)..jom tengok


nak kaler merah katenyeww...tapi gambar blur la..tgn x bedung time amik pic miahahaha

Lagi..lagi order


ni la namanyew stationery case..haa..memang spesel case..order from my officemate..nak ditulisnya YPVS..huhu..caiyookk..idup RD...hehe

lagi order

even demam2 pon..alhamdulillah dapat siapkan semua tempahan2 yew..next order ni ape pulak ye


haa ni salah satu order from my fren gaks utk adik2 nyew..oopss lagi dua pic mane pegi huhu..nti i upload yew

bila digabungkan dua2 tempahan tadi...

inilah dia...utk mummynye & utk daughternye yee...hope dorg sukerrrr :)


nexttt...

yang td tu utk mummynye..yg ni pulak utk luvly daughter yang cute..mari kita tengok

i'm back...order seterusnya..

mari kita lihat...yaaa


order from my fren - Zura..kita tengok next order lagi

Tuesday, April 19, 2011

Berehat sebentar Bersama Kit Kat

huhuhuhu..memang kena berehat sebentar skang ni disebabkan kena flu & demam..harap bersabar ye.. bagi tuan tanah sihat dulu..huhu

Monday, April 18, 2011

haaa..kalau nak campur2 cenggini pon bolehh je..apa2 je ler..janji u all hepi..i pun hepi...:)) nak tukar warna pon boleh..i x kisah u..:)


Another order for teachers day/mothers day

Okeeyyhh..kalau yg bawah tadi ada munge2...kali ni ada ladybird yg cumil2 belaka yang sedang bermesyuarat tu hehe...ada banyak pilihan..pilih je mana suke yee..


Bulk Order sempena Teacher's Day/Mother's Day

anyone yang berminat nak order utk cikgu2 u all sempena teachers day atau nak bagi gift utk mothers day..di alu-alukan yaa


if interested, boleh sms @ emel me okeeyy..harga boleh dirunding..no problem :)

Saturday, April 16, 2011


haa yang ni kira pakej..saper2 yang berminat nak order camni..nak tukar warna pun boleh..nak tukar design lain pon boleh....asalkan u all senang ati..mak x kisahhh..hehehe..pakej cenggini u all dpt freegift keychain tuu..cupcake ke kek cawan ke..jgn yg bukan2 udah ler hikhik

Order from my lil sis too

next order ni...nak pencil box warna hitam pulak..tengok tu..nama dh macam cerita spain petang2 @ tv3 tu plak huhu..memacam bebudak ni..ikut je leerr...hehe...janji hepi


Order from my lil sis

hye..hye...hyee!

order kali ni from my lil sis fren...depa nak order pencil box...haa..jeng3...sape2 berminat bleh la order ekk..

Thursday, April 14, 2011

Car Keychain


ponn ponnn...papaku pulang dari kerja papaku belikan kereta..haha..next order ni utk anak2 bujang my fren..hope they all suker ler dengan kereta yg cumil ni yeekk

Tissue Box


Order seterusnya from my fren too for his wife...tissue box munge2..anyone nk order tissue box macam ni for mothers day..boleh aje sms/emel yaa

Name Card Case


simple name card case..x sempat nk snap belah belakang ler huhu..anyway selamat sampai pada tuannya..

Tuesday, April 12, 2011

Pencil Case


simple pencil case wif yellow rose yg gunakan printed felt...this is mine hahaha....anyone yg interested utk order same like this or design2 yg lain..juz request & emel/sms me okeyhh.... 

Thursday, April 7, 2011

Keychain again!



order dari owner yang sama...midori pink + name keychain..tq yaah

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange