Posts

Showing posts from April, 2011

Mothers Day Gift - Handmade Pillow

Image
Sempena Hari Ibu @ Mothers Day, tempahan handmade pillow dibuka, hanya RM20 (tidak termasuk kos penghantaran). Berminat boleh email/SMS okeyhh. Tempahan terhad ye.

1 set order for peminat motor di luar sana

Image
gini la ghupenyer bila dah di setkan..lai..lai..lai..murah saja

newayyy thanks to apis yg order set stationery & bike keychain ni yew...

Lagi I did it again!

Image
tadi dah merah..ni nak kuning pulooopp..haa meh kasi sebijik..RD350LC ni..

sape2 nak abadikan mutor masing2 mcm ni..jgn memalu yehh call or sms me..:)

i did it again!

Image
sambungan kepada stationery case tadi tu..dia nak pulak ni haa..mutor RD350LC ni plak..nasib baik den ni masih berjiwa mutor..hikhik..(dah retired pown)..jom tengok

nak kaler merah katenyeww...tapi gambar blur la..tgn x bedung time amik pic miahahaha

Lagi..lagi order

Image
ni la namanyew stationery case..haa..memang spesel case..order from my officemate..nak ditulisnya YPVS..huhu..caiyookk..idup RD...hehe

lagi order

Image
even demam2 pon..alhamdulillah dapat siapkan semua tempahan2 yew..next order ni ape pulak ye

haa ni salah satu order from my fren gaks utk adik2 nyew..oopss lagi dua pic mane pegi huhu..nti i upload yew

bila digabungkan dua2 tempahan tadi...

Image
inilah dia...utk mummynye & utk daughternye yee...hope dorg sukerrrr :)

nexttt...

Image
yang td tu utk mummynye..yg ni pulak utk luvly daughter yang cute..mari kita tengok

i'm back...order seterusnya..

Image
mari kita lihat...yaaa

order from my fren - Zura..kita tengok next order lagi

Berehat sebentar Bersama Kit Kat

huhuhuhu..memang kena berehat sebentar skang ni disebabkan kena flu & demam..harap bersabar ye.. bagi tuan tanah sihat dulu..huhu
Image
haaa..kalau nak campur2 cenggini pon bolehh je..apa2 je ler..janji u all hepi..i pun hepi...:)) nak tukar warna pon boleh..i x kisah u..:)

Another order for teachers day/mothers day

Image
Okeeyyhh..kalau yg bawah tadi ada munge2...kali ni ada ladybird yg cumil2 belaka yang sedang bermesyuarat tu hehe...ada banyak pilihan..pilih je mana suke yee..

Bulk Order sempena Teacher's Day/Mother's Day

Image
anyone yang berminat nak order utk cikgu2 u all sempena teachers day atau nak bagi gift utk mothers day..di alu-alukan yaa

if interested, boleh sms @ emel me okeeyy..harga boleh dirunding..no problem :)
Image
haa yang ni kira pakej..saper2 yang berminat nak order camni..nak tukar warna pun boleh..nak tukar design lain pon boleh....asalkan u all senang ati..mak x kisahhh..hehehe..pakej cenggini u all dpt freegift keychain tuu..cupcake ke kek cawan ke..jgn yg bukan2 udah ler hikhik

Order from my lil sis too

Image
next order ni...nak pencil box warna hitam pulak..tengok tu..nama dh macam cerita spain petang2 @ tv3 tu plak huhu..memacam bebudak ni..ikut je leerr...hehe...janji hepi

Order from my lil sis

Image
hye..hye...hyee!
order kali ni from my lil sis fren...depa nak order pencil box...haa..jeng3...sape2 berminat bleh la order ekk..

Car Keychain

Image
ponn ponnn...papaku pulang dari kerja papaku belikan kereta..haha..next order ni utk anak2 bujang my fren..hope they all suker ler dengan kereta yg cumil ni yeekk

Tissue Box

Image
Order seterusnya from my fren too for his wife...tissue box munge2..anyone nk order tissue box macam ni for mothers day..boleh aje sms/emel yaa

Name Card Case

Image
simple name card case..x sempat nk snap belah belakang ler huhu..anyway selamat sampai pada tuannya..

Pencil Case

Image
simple pencil case wif yellow rose yg gunakan printed felt...this is mine hahaha....anyone yg interested utk order same like this or design2 yg lain..juz request & emel/sms me okeyhh.... 

Keychain again!

Image
order dari owner yang sama...midori pink + name keychain..tq yaah