Posts

Showing posts from April, 2012

LIVERPOOL PILLOW AGAIN!!

Image
TQ To Kak Syikin yer.

ROSES BROOCH

Image
ROSES BROOCH
1 TONE & DWI TONE
berminat? boleh email/sms ye boleh request warna sendiri

DESPICABLE ME 2 - MINIONS BANANA PILLOW

Image
BANANA PILLOW
ENJOY!!
MINIONS BANANA, ENJOY! :)))

HAPPY FAMILY PILLOW THEME

Image
anyone yg interested, boleh request atau ada design sendiri, jangan malu-malu ye nk tempah :)

RM40 ONLY!! JOM TENGOK (2ND BATCH) - SOLD OUT!!

Image
SOLD OUT!
Hye/Salam All!!
Promosi sekali lagi...best tak??
sape cepat dia dapat ye... 
READY CUT FELT SHAPES (130PCS) +  freegift (nampak x yang kaler kuning tu)  +  free postage
1 pack only!!
HANYA RM40.00 SAHAJA !!
SEGERA SMS/EMAIL KAMI YE :)

LIVERPOOL THEME - PILLOW

Image
LIVERPOOL - PILLOW
order kali ni memang betul2 buatku pening kepala nak pikir hehe, camne ler nak buat kerawang n perkataan kecik tu... memang betul2 tercabar sekejap...
anyway, siap juga tepat pada masanye... tq to erin ye..

manchester united - pillow again

Image
MAN U PILLOW
sesiapa berminat, jemput order ya :)

birthday pillow - PEACE :)

Image
PEACE PILLOW
sesiapa berminat, boleh emel/sms ya :)
tq zati

RM30 ONLY!! JOM TENGOK - SOLD!!

Image
Hye/Salam All!!
Promosi lagi...banyak sungguh promosi bulan April ni :) bestkan..
sape cepat dia dapat ye... 
READY CUT FELT SHAPES + freegift (nampak x yang kaler hijau tu)  + free postage
1 pack only!!
HANYA RM30.00 SAHAJA !!
SEGERA SMS/EMAIL KAMI YE :)

STARTER FELT PACK (SET A) - LAST PACK ONLY!!

Image
STARTER FELT PACK [SET (A)]  - LAST PACK ONLY!!

AVAILABLE 

PRODUCT DETAILS 42 PCS POLYESTER FELT 12cm X 12cm  1PACK FIBER FILL 10 PCS HP STRAP  20PCS OF GOOGLEY EYES 25PCS OF LIMITED VARIETY BUTTONS 5PCS HAIRBAND 5PCS HAIRCLIP 10PCS ROUND PIN BROOCH 10PCS MIX PEARL BEADS 1 SET ASSORTED NEEDLES 2PCS THREAD
PRICE : RM40
*price include postage fee


HURRY!! GRAB IT NOW!!


EMAIL/SMS..SEMENTARA STOCK MASIH ADA
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213



P/S: for serious buyer only