CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Monday, November 14, 2016

Pillow Promo - Year End Sale

Hi kawan-kawan!!

u all masih mencari-cari hadiah/present/doorgift apa nak bagi pada orang tersayang dan tetamu?

promosi hujung tahun dah start :)



SEBIJI PILLOW + FREE DESIGN
(tidak termasuk pos)

SAIZ 30" X 30"

WHATSAPP: 012-9187213


Thursday, November 10, 2016

Ekslusif set doorgift

DOORGIFT EKSLUSIF SET


YASIN & MINI TASBIH

sangat sesuai untuk

-aqiqah

-tahlil

-marhab
an

-pertunangan

-wedding



nak tempah?? ada banyak design cover boleh pilih


whatsapp: 012-9187213



Done!! 50 kotak set yasin untuk customer 


:) tq




Wednesday, November 2, 2016

Tempahan Set Yasin - Done


haaa korang nak set macam ni?? banyak lagi pilihan design Yasin dan Tasbih

sangat-sangatlah sesuai untuk kenduri, marhaban, aqiqah, bertunang, wedding, & event lain

whatsapp terus untuk tempahan 
012-9187213



Tuesday, October 11, 2016

SET YASIN + MINI TASBIH

selain buat handmade pillow, pelbagai kraf, lukis 

potret, saya juga terima tempahan doorgift pakej 

surah yasin + mini tasbih boleh whatsapp utk 

tempahan budget doorgift dan esklusif ni.

**utk majlis aqiqah, pertunangan, tahlil,

 perkahwinan dan lain2


WHATSAPP: 0129187213



Thursday, September 8, 2016

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kengkawan semua...  lama betul tak update blog kan... sebenarnye hakak lupa password haha..sabau je kan... buat kengkawan yg nak order pelbagai barangan handmade, 
boleh wasap hakak okey 012-9187213.. 
yang pastinya terbaik untuk korang-korang semua.. apa saja yang korang nak hakak buat InsyaAllah boleh.. :)

Thursday, March 10, 2016

JDT FAN CLUB PILLOW lagi...


Ok next order.....  khas untuk peminat pasukan Johor Darul Takzim (JDT) enjoy!!

nak order mcm customer ni punya? meh whatsapp laju2 0129187213

Wednesday, March 9, 2016

SMILEY CUTE PILLOW


Hii ALL!!!

lama x update sini kan... sorry2.. kadang2 tak sempat nak jengah kat sini :) ramai betul yang suka smiley pillow.. meh cuci mata.. nak order?? saiz besar ada, sederhana, kecik semua ada.. bleh whatsapp no. yang ada kat pic @ atas blog ni ye :)

Tuesday, January 26, 2016

OPEN ORDER FOR 2016

HYE! HYE! SEMUA.... 

TEMPAHAN DIBUKA SEMULA UNTUK TAHUN NI, BAGI YG MASIH MENCARI2 SESUATU YANG UNIK, JOM CUCI MATA DALAM BLOG SAYA NI, NAK JADIKAN SOUVENIER UNTUK WEDDING, ENGAGEMENT, AQIQAH, BIRTHDAY, HARI GURU, PERSONAL SEMUA BOLEH.. 100% HANDMADE. 

SEGERA WHATSAPP 0129187213 YE :)

Tuesday, January 5, 2016

ToTeBag Canvas Custom Made





selain dari seni felt, saya juga ambil tempahan untuk totebag custom made macam pic di atas ni, 100% conteng by jari jemari saya ni , bukan printed ye :) nak order boleh whatsapp 0129187213

Happy New Year 2016

Assalamualaikum, Hi, Hello semua...

lamanya tak jengah kat blog kesayangan ni, ada yang rindu hasil kerja2 seni saya? maaf sesangat lama x update, agak bz dengan2 kerja2 pejabat, maklumla kita ni bukan fulltime crafter :) ok x nak bebel panjang-panjang.. tunggu saya update hasil seni yang latest pulak ye :)

Monday, August 24, 2015

BIRTHDAY PILLOW


hye hye semuaaa.. lama tak update kat sini kan... dah bersawang ni.. 
actually order ni dah lama buat, cuma tak sempat nak upload...

ada yang nak order cenggini???
JOM LAJU-LAJU
WHATSAPP/TELEGRAM: 0129187213
WECHAT: JULYANA_MOHD

Tuesday, June 16, 2015

JDT pillow


haaa korang jangan x caya?? tapi ni la hasilnya.. no printing wokeh.. cut 1 by 1 dari mulut, taring, misai semua laa handmade.. 

ada peminat JOHOR DARUL TAKZIM (JDT)???  
jangan malu2 whatsapp meh 0129187213

Mafla Felt


haaaa yg ni custom made special punya.. ala2 mafla... order from previous customer.. mafla Al-Qassam

nak camni?? whatsapp no atas ye :)

couple of smiley



cakkkkkk... smiley again... ramai betul fanatik smiley ya... nak mcm ni?? whatsapp jom 0129187213

Tuesday, May 12, 2015

cartoon characters pillow


thank u  my previous customer.. Alhamdulillah selamat sampai destinasi, selamat hari guru 2015 :) 

Wednesday, April 8, 2015

ABC utk sicomel


abcdefg.... haaa.. masa untuk mengajar sikecil.. 
tq so much to melissa.. 

nak order camni untuk anak anda??

jom whatsapp 0129187213

couple froggie pillow


Alhamdulillah selamat pengantin baru utk Ct jijah & pasangan.. 
hope comel la ye bila letak kat pelamin.. hehe.. ni memang rare pillow jadi hiasan pelamin hihi.. 

ada peminat froggie cute camni tak? jom whatsapp 0129187213   

Ultraman Pillow


haa sape kat sini peminat ultraman? hihihi khas utk korang2.. 

ok.. order ni dr officemate dulu.. tq hanis



cutiey keychain



order ni dari previous customer.. sayang k.Nor ketat2 hihi.. ada yang nak mcm ni??
meh whatsapp terus 0129187213

Thursday, March 19, 2015

Macaroon pouch


haa jangan ingat macaroon tu boleh makan je.. yang ni xleh makan ye kawan2 :) tapi boleh simpan barang aje ye.. 

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange