CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Wednesday, March 29, 2017

Open Order for Hari Guru / Teachers Day (Promotion)


PROMO HARI GURU / TEACHERS DAY (29/3/2017 - 2/4/2017 ONLY)

HANDMADE PILLOW @ PENCIL CASE  (MIX COLOUR)

RM8 ONLY!!! each

WHATSAPP 012-9187213

Thursday, January 12, 2017

School Bus Tissue Box Cover


haaaa.... sesekali tukar pulak, asyik pillow je kan... kali ni order cover kotak tisu @ tissue box cover hehe... tema sempena sekolah dah start... design bas sekolah.. if korang minat nak order, apa2 design pon boleh, request sahaja ye.. untuk kat rumah ke.. dalam kereta ke.. ofis ke.. semua pon boleh.. ikut citarasa u all ☺ nak order sebiji macam ni pon boleh.. nak tukar warna ke.. ehh sukati u all lah hihi

nak order, meh cepat whatsapp @ email laju2 eh

012-9187213
joojoocraft@yahoo.com



Anna Frozen pillow


wahhhh frozen lagiiii

haaa pillow comel ni dah selamat sampai ke tuannya untuk birthday si kecik yang comel... bukan main peluk lagi kata ibunya..wahhh wahh.. 

by the way, tqvm customer :)

nak order boleh emel @ whatsapp

012-9187213 
 joojoocraft@yahoo.com

Monday, January 9, 2017

frozen in da houz ~ elsa handmade pillow


Nahh buat peminat frozen hihi... anna here!

Nak order utk birthday, utk anak-anak u all boleh whatsapp saya laju-laju 

☺☺Tqvm customer 

nak order macam biasa, boleh emel @ whatsapp 

012-9187213
joojoocraft@yahoo.com



cute big owlie pillow


owlie colourfull saiz besar ye u all best boleh hug 

Nak order meh wasap lelaju yee :)

sanah helwah pillow


sanah helwah @ happy birthday simple pillow 

Dah selamat sampai pada customer, tqvm ya ;)

nak order boleh whatsapp @ emel



Monday, December 5, 2016

cute owlie keychain


bulk order from customer untuk majlis aqiqah, kenduri jauhhh ke Pahang, 
tqvm ya :)

pillow Italy fan club




haa jeng jeng jeng... kali ni order dari customer untuk football fans Italy

nak order boleh whatsapp nombor kat atas tu ye :) 

Monday, November 14, 2016

Pillow Promo - Year End Sale

Hi kawan-kawan!!

u all masih mencari-cari hadiah/present/doorgift apa nak bagi pada orang tersayang dan tetamu?

promosi hujung tahun dah start :)



SEBIJI PILLOW + FREE DESIGN
(tidak termasuk pos)

SAIZ 30" X 30"

WHATSAPP: 012-9187213


Thursday, November 10, 2016

Ekslusif set doorgift

DOORGIFT EKSLUSIF SET


YASIN & MINI TASBIH

sangat sesuai untuk

-aqiqah

-tahlil

-marhab
an

-pertunangan

-wedding



nak tempah?? ada banyak design cover boleh pilih


whatsapp: 012-9187213



Done!! 50 kotak set yasin untuk customer 


:) tq




Wednesday, November 2, 2016

Tempahan Set Yasin - Done


haaa korang nak set macam ni?? banyak lagi pilihan design Yasin dan Tasbih

sangat-sangatlah sesuai untuk kenduri, marhaban, aqiqah, bertunang, wedding, & event lain

whatsapp terus untuk tempahan 
012-9187213



Tuesday, October 11, 2016

SET YASIN + MINI TASBIH

selain buat handmade pillow, pelbagai kraf, lukis 

potret, saya juga terima tempahan doorgift pakej 

surah yasin + mini tasbih boleh whatsapp utk 

tempahan budget doorgift dan esklusif ni.

**utk majlis aqiqah, pertunangan, tahlil,

 perkahwinan dan lain2


WHATSAPP: 0129187213



Thursday, September 8, 2016

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kengkawan semua...  lama betul tak update blog kan... sebenarnye hakak lupa password haha..sabau je kan... buat kengkawan yg nak order pelbagai barangan handmade, 
boleh wasap hakak okey 012-9187213.. 
yang pastinya terbaik untuk korang-korang semua.. apa saja yang korang nak hakak buat InsyaAllah boleh.. :)

Thursday, March 10, 2016

JDT FAN CLUB PILLOW lagi...


Ok next order.....  khas untuk peminat pasukan Johor Darul Takzim (JDT) enjoy!!

nak order mcm customer ni punya? meh whatsapp laju2 0129187213

Wednesday, March 9, 2016

SMILEY CUTE PILLOW


Hii ALL!!!

lama x update sini kan... sorry2.. kadang2 tak sempat nak jengah kat sini :) ramai betul yang suka smiley pillow.. meh cuci mata.. nak order?? saiz besar ada, sederhana, kecik semua ada.. bleh whatsapp no. yang ada kat pic @ atas blog ni ye :)

Tuesday, January 26, 2016

OPEN ORDER FOR 2016

HYE! HYE! SEMUA.... 

TEMPAHAN DIBUKA SEMULA UNTUK TAHUN NI, BAGI YG MASIH MENCARI2 SESUATU YANG UNIK, JOM CUCI MATA DALAM BLOG SAYA NI, NAK JADIKAN SOUVENIER UNTUK WEDDING, ENGAGEMENT, AQIQAH, BIRTHDAY, HARI GURU, PERSONAL SEMUA BOLEH.. 100% HANDMADE. 

SEGERA WHATSAPP 0129187213 YE :)

Tuesday, January 5, 2016

ToTeBag Canvas Custom Made





selain dari seni felt, saya juga ambil tempahan untuk totebag custom made macam pic di atas ni, 100% conteng by jari jemari saya ni , bukan printed ye :) nak order boleh whatsapp 0129187213

Happy New Year 2016

Assalamualaikum, Hi, Hello semua...

lamanya tak jengah kat blog kesayangan ni, ada yang rindu hasil kerja2 seni saya? maaf sesangat lama x update, agak bz dengan2 kerja2 pejabat, maklumla kita ni bukan fulltime crafter :) ok x nak bebel panjang-panjang.. tunggu saya update hasil seni yang latest pulak ye :)

Monday, August 24, 2015

BIRTHDAY PILLOW


hye hye semuaaa.. lama tak update kat sini kan... dah bersawang ni.. 
actually order ni dah lama buat, cuma tak sempat nak upload...

ada yang nak order cenggini???
JOM LAJU-LAJU
WHATSAPP/TELEGRAM: 0129187213
WECHAT: JULYANA_MOHD

Tuesday, June 16, 2015

JDT pillow


haaa korang jangan x caya?? tapi ni la hasilnya.. no printing wokeh.. cut 1 by 1 dari mulut, taring, misai semua laa handmade.. 

ada peminat JOHOR DARUL TAKZIM (JDT)???  
jangan malu2 whatsapp meh 0129187213

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange