CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Tuesday, July 18, 2017

Cute Printed Purse


TQ u all yg order cute purse ni untuk simpan duit raya anak2 u all hihi.. nak order boleh wasap ye

Thursday, May 11, 2017

STICK FRAME HANGING

sambil-sambil siapkan order customer, idea tengah datang kita terus buat gift untuk cikgu si kecil kesayangan sempena Hari Guru tak lama lagi ni, colourfull gitu :)

Stick Frame Hanging 
nak order? whatsapp 012-9187213


MINI PILLOW FOR HARI GURU 2017

holaaaaa u all.. i'm back again!! 

okey kali ni nak update untuk next batch order customer untuk Teachers Day @ Hari Guru bagi tahun ni MINI PILLOW CUTE namanya

if u all nak order pillow saiz mini ni untuk convo pun boleh :) jangan malu-malu whatsapp kita kat 012-9187213



Thursday, May 4, 2017


Salam & Hi u all!! 

Sempena bulan baru ni hakak nak buat promo lagi 😁

Bunga Telur Crepe 

hanya 80sen sebatang/setangkai 
untuk minimum order 500pcs

Nak Order meh whatsapp hakak lelaju 012-9187213



Sunday, April 30, 2017

Hari Guru 2017 pillow cute


hai hai hai u all

Teachers Day @ Hari Guru bakal menjelma tak lama lagi

order dari customer bantal cute handmade untuk cikgu2 di sekolah anak2 beliau

tq so much

u all nak order boleh whatsapp terus ye

Bunga telur cute

Bunga Telur Gown & Tuxedo

tq to customer yg sudi tempah dengan saya

Selamat Pengantin Baru

Untuk u  all yg nak order bunga telur bajet untuk wedding, aqiqah @ sebagainya boleh whatsapp terus yaaa 




Wednesday, March 29, 2017

Open Order for Hari Guru / Teachers Day (Promotion)


PROMO HARI GURU / TEACHERS DAY (29/3/2017 - 2/4/2017 ONLY)

HANDMADE PILLOW @ PENCIL CASE  (MIX COLOUR)

RM8 ONLY!!! each

WHATSAPP 012-9187213

Thursday, January 12, 2017

School Bus Tissue Box Cover


haaaa.... sesekali tukar pulak, asyik pillow je kan... kali ni order cover kotak tisu @ tissue box cover hehe... tema sempena sekolah dah start... design bas sekolah.. if korang minat nak order, apa2 design pon boleh, request sahaja ye.. untuk kat rumah ke.. dalam kereta ke.. ofis ke.. semua pon boleh.. ikut citarasa u all ☺ nak order sebiji macam ni pon boleh.. nak tukar warna ke.. ehh sukati u all lah hihi

nak order, meh cepat whatsapp @ email laju2 eh

012-9187213
joojoocraft@yahoo.com



Anna Frozen pillow


wahhhh frozen lagiiii

haaa pillow comel ni dah selamat sampai ke tuannya untuk birthday si kecik yang comel... bukan main peluk lagi kata ibunya..wahhh wahh.. 

by the way, tqvm customer :)

nak order boleh emel @ whatsapp

012-9187213 
 joojoocraft@yahoo.com

Monday, January 9, 2017

frozen in da houz ~ elsa handmade pillow


Nahh buat peminat frozen hihi... anna here!

Nak order utk birthday, utk anak-anak u all boleh whatsapp saya laju-laju 

☺☺Tqvm customer 

nak order macam biasa, boleh emel @ whatsapp 

012-9187213
joojoocraft@yahoo.com



cute big owlie pillow


owlie colourfull saiz besar ye u all best boleh hug 

Nak order meh wasap lelaju yee :)

sanah helwah pillow


sanah helwah @ happy birthday simple pillow 

Dah selamat sampai pada customer, tqvm ya ;)

nak order boleh whatsapp @ emel



Monday, December 5, 2016

cute owlie keychain


bulk order from customer untuk majlis aqiqah, kenduri jauhhh ke Pahang, 
tqvm ya :)

pillow Italy fan club




haa jeng jeng jeng... kali ni order dari customer untuk football fans Italy

nak order boleh whatsapp nombor kat atas tu ye :) 

Monday, November 14, 2016

Pillow Promo - Year End Sale

Hi kawan-kawan!!

u all masih mencari-cari hadiah/present/doorgift apa nak bagi pada orang tersayang dan tetamu?

promosi hujung tahun dah start :)



SEBIJI PILLOW + FREE DESIGN
(tidak termasuk pos)

SAIZ 30" X 30"

WHATSAPP: 012-9187213


Thursday, November 10, 2016

Ekslusif set doorgift

DOORGIFT EKSLUSIF SET


YASIN & MINI TASBIH

sangat sesuai untuk

-aqiqah

-tahlil

-marhab
an

-pertunangan

-wedding



nak tempah?? ada banyak design cover boleh pilih


whatsapp: 012-9187213



Done!! 50 kotak set yasin untuk customer 


:) tq




Wednesday, November 2, 2016

Tempahan Set Yasin - Done


haaa korang nak set macam ni?? banyak lagi pilihan design Yasin dan Tasbih

sangat-sangatlah sesuai untuk kenduri, marhaban, aqiqah, bertunang, wedding, & event lain

whatsapp terus untuk tempahan 
012-9187213



Tuesday, October 11, 2016

SET YASIN + MINI TASBIH

selain buat handmade pillow, pelbagai kraf, lukis 

potret, saya juga terima tempahan doorgift pakej 

surah yasin + mini tasbih boleh whatsapp utk 

tempahan budget doorgift dan esklusif ni.

**utk majlis aqiqah, pertunangan, tahlil,

 perkahwinan dan lain2


WHATSAPP: 0129187213



Thursday, September 8, 2016

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kengkawan semua...  lama betul tak update blog kan... sebenarnye hakak lupa password haha..sabau je kan... buat kengkawan yg nak order pelbagai barangan handmade, 
boleh wasap hakak okey 012-9187213.. 
yang pastinya terbaik untuk korang-korang semua.. apa saja yang korang nak hakak buat InsyaAllah boleh.. :)

Thursday, March 10, 2016

JDT FAN CLUB PILLOW lagi...


Ok next order.....  khas untuk peminat pasukan Johor Darul Takzim (JDT) enjoy!!

nak order mcm customer ni punya? meh whatsapp laju2 0129187213

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange