Posts

Showing posts from June, 2012

Muslimah, carS 2 & SMuRFetTe Pillow

Image
haa tengok tu, smurfette kite bergaya paling depan sekali....konon2 rasa paling top la tu hahaha...
ok la mengarut pulak, ni order from my previous, previous customer lagi...
TQVM tak terhingga ye ~

Couple in red pillow

Image
pandang-pandang, jeling-jeling
haa ni la dia couple pillow yg dh siap dibuat & selamat sampai ke tangan tuannya
tqvm :)

Muslimah Pillow~

Image
haa ketiga-tiga bantal ni di order oleh my cousin punya auntie :) buat-buat paham je la hehehe..yg penting dah sampai ke tangan tuannya,
berminat? boleh order melalui emel @ sms

cArs 2 Pillow & Cute Cat Pillow

Image
order from previous customer again~ tqvm

Colourfull Pencil Case & Princess Pillow

Image
order from K.Nor, tqvm ya :)

JOM LIKE RAMAI-RAMAI

TO ALL CUSTOMERS & SUPPORTERS
I WOULD LIKE TO INVITE YOU ALL TO LIKE MY NEW FANPAGE
HAPPY SHOPPING TO ALL!
https://www.facebook.com/JulyanaOnlineShop

Chelsea & Muslimah Pillow

Image
tq from Erin again!!

Man-U Pillow

Image
order from Erin, tq tau :)

Couple Pillow

Image
order from my ex-schoolmate also for her bff actually :)
tq naz :)

Afif & aeroplane Pillow

Image
huhu...inspired from JayJay Aeroplane,
order from my ex-schoolmate, tq syuhada & ur pic too :)

Cartoon Car tissue cover with Bee & Minnie hanging

Image
order kali ni 1st time buat tissue box cover bentuk kereta huhu
order from Kak Mahanim, tqvm

21" Muslimah Pillow

Image
kali ni pulak, sekali lagi bantal yg sangat2 besar i've been made bersaiz 21" x 21" order from my loyal customer.
tq to UNA again :)

Elmo pillow

Image
tqvm to Izzati ya :)

Sweet Pillow

Image
tq to INTAN :)

Spongebob & Hello Kitty Hanging

Image
tq to Sarah ya :)

Minnie mouse pillow

Image
buat si comel Qaseh & tq to mommy nye Arnida :)

NEXT UPDATE

HYE ALL.....

lamanya x update kat sini, tak habis lagi bz, nantikan order-order yang akan di update lagi malam nanti  ye..tungguuuuuuuuuuuu