CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Sunday, June 24, 2012

Muslimah, carS 2 & SMuRFetTe Pillow



haa tengok tu, smurfette kite bergaya paling depan sekali....konon2 rasa paling top la tu hahaha...

ok la mengarut pulak, ni order from my previous, previous customer lagi...

TQVM tak terhingga ye ~

Couple in red pillow


pandang-pandang, jeling-jeling

haa ni la dia couple pillow yg dh siap dibuat & selamat sampai ke tangan tuannya

tqvm :)

Muslimah Pillow~


haa ketiga-tiga bantal ni di order oleh my cousin punya auntie :) buat-buat paham je la hehehe..yg penting dah sampai ke tangan tuannya,

berminat? boleh order melalui emel @ sms

cArs 2 Pillow & Cute Cat Pillow


order from previous customer again~ tqvm

Friday, June 15, 2012

Sunday, June 10, 2012

JOM LIKE RAMAI-RAMAI

TO ALL CUSTOMERS & SUPPORTERS

I WOULD LIKE TO INVITE YOU ALL TO LIKE MY NEW FANPAGE

HAPPY SHOPPING TO ALL!

Saturday, June 9, 2012

Chelsea & Muslimah Pillow


tq from Erin again!!

Man-U Pillow


order from Erin, tq tau :)

Couple Pillow



order from my ex-schoolmate also for her bff actually :)

tq naz :)

Afif & aeroplane Pillow



huhu...inspired from JayJay Aeroplane,

order from my ex-schoolmate, tq syuhada & ur pic too :)

Cartoon Car tissue cover with Bee & Minnie hanging



order kali ni 1st time buat tissue box cover bentuk kereta huhu

order from Kak Mahanim, tqvm

21" Muslimah Pillow


kali ni pulak, sekali lagi bantal yg sangat2 besar i've been made bersaiz 21" x 21" order from my loyal customer.

tq to UNA again :)

Elmo pillow




tqvm to Izzati ya :)

Sweet Pillow




tq to INTAN :)

Spongebob & Hello Kitty Hanging




tq to Sarah ya :)

Minnie mouse pillow


buat si comel Qaseh & tq to mommy nye Arnida :)

Friday, June 8, 2012

NEXT UPDATE

HYE ALL.....


lamanya x update kat sini, tak habis lagi bz, nantikan order-order yang akan di update lagi malam nanti  ye..tungguuuuuuuuuuuu

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange