CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Tuesday, August 15, 2017

Doorgift VIP murah



doorgift set murah

set kekacang + sticker = rm1.00 min: 200pcs

whatsapp 012-9187213

#doorgift #doorgiftmurah
#kacang #kacangkon #murah #ampang #cheras #wedding #anniversary #aqiqah #tunang #kahwin #engagement #tahlil #birthday #cute

Wednesday, August 2, 2017

Indian Birthday Pillow



hi.. hi.. hi.. welcome back all :)

kali ni order dari customer untuk anak muridnya berbangsa India.. agak mencabar gak coz 1st time applique indian girl ni haha.. di luar pemikiran sekejap.. anyway tq so much..

u all nak order, boleh wassap 012-9187213

Tuesday, July 18, 2017

Cute Printed Purse


TQ u all yg order cute purse ni untuk simpan duit raya anak2 u all hihi.. nak order boleh wasap ye

Thursday, May 11, 2017

STICK FRAME HANGING

sambil-sambil siapkan order customer, idea tengah datang kita terus buat gift untuk cikgu si kecil kesayangan sempena Hari Guru tak lama lagi ni, colourfull gitu :)

Stick Frame Hanging 
nak order? whatsapp 012-9187213


MINI PILLOW FOR HARI GURU 2017

holaaaaa u all.. i'm back again!! 

okey kali ni nak update untuk next batch order customer untuk Teachers Day @ Hari Guru bagi tahun ni MINI PILLOW CUTE namanya

if u all nak order pillow saiz mini ni untuk convo pun boleh :) jangan malu-malu whatsapp kita kat 012-9187213



Thursday, May 4, 2017


Salam & Hi u all!! 

Sempena bulan baru ni hakak nak buat promo lagi 😁

Bunga Telur Crepe 

hanya 80sen sebatang/setangkai 
untuk minimum order 500pcs

Nak Order meh whatsapp hakak lelaju 012-9187213



Sunday, April 30, 2017

Hari Guru 2017 pillow cute


hai hai hai u all

Teachers Day @ Hari Guru bakal menjelma tak lama lagi

order dari customer bantal cute handmade untuk cikgu2 di sekolah anak2 beliau

tq so much

u all nak order boleh whatsapp terus ye

Bunga telur cute

Bunga Telur Gown & Tuxedo

tq to customer yg sudi tempah dengan saya

Selamat Pengantin Baru

Untuk u  all yg nak order bunga telur bajet untuk wedding, aqiqah @ sebagainya boleh whatsapp terus yaaa 




Wednesday, March 29, 2017

Open Order for Hari Guru / Teachers Day (Promotion)


PROMO HARI GURU / TEACHERS DAY (29/3/2017 - 2/4/2017 ONLY)

HANDMADE PILLOW @ PENCIL CASE  (MIX COLOUR)

RM8 ONLY!!! each

WHATSAPP 012-9187213

Thursday, January 12, 2017

School Bus Tissue Box Cover


haaaa.... sesekali tukar pulak, asyik pillow je kan... kali ni order cover kotak tisu @ tissue box cover hehe... tema sempena sekolah dah start... design bas sekolah.. if korang minat nak order, apa2 design pon boleh, request sahaja ye.. untuk kat rumah ke.. dalam kereta ke.. ofis ke.. semua pon boleh.. ikut citarasa u all ☺ nak order sebiji macam ni pon boleh.. nak tukar warna ke.. ehh sukati u all lah hihi

nak order, meh cepat whatsapp @ email laju2 eh

012-9187213
joojoocraft@yahoo.com



Anna Frozen pillow


wahhhh frozen lagiiii

haaa pillow comel ni dah selamat sampai ke tuannya untuk birthday si kecik yang comel... bukan main peluk lagi kata ibunya..wahhh wahh.. 

by the way, tqvm customer :)

nak order boleh emel @ whatsapp

012-9187213 
 joojoocraft@yahoo.com

Monday, January 9, 2017

frozen in da houz ~ elsa handmade pillow


Nahh buat peminat frozen hihi... anna here!

Nak order utk birthday, utk anak-anak u all boleh whatsapp saya laju-laju 

☺☺Tqvm customer 

nak order macam biasa, boleh emel @ whatsapp 

012-9187213
joojoocraft@yahoo.com



cute big owlie pillow


owlie colourfull saiz besar ye u all best boleh hug 

Nak order meh wasap lelaju yee :)

sanah helwah pillow


sanah helwah @ happy birthday simple pillow 

Dah selamat sampai pada customer, tqvm ya ;)

nak order boleh whatsapp @ emel



NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange