Posts

Showing posts from 2017

Wedding Printed Pillow

Image
hot from oven๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ  Wedding printed pillow  Size: 12 x 9 inci 
whatsapp 012-9187213

Bantal Konvo Printed

Image
meh ler print gambar konvo anak2 u all  
Size: 12 x 9 inci 
whatsapp 012-9187213

Bantal Printed Cute

Image
alololoo comei je kannn.. meh ler print gambar konvo anak2 u all 
Size: 12 x 9 inci 
whatsapp 012-9187213

Keychain Bowling

Image
u all nak tempah boleh whatsapp  ye
012-9187213

Doorgift VIP murah

Image
doorgift set murah

set kekacang + sticker = rm1.00 min: 200pcs

whatsapp 012-9187213

#doorgift #doorgiftmurah
#kacang #kacangkon #murah #ampang #cheras #wedding #anniversary #aqiqah #tunang #kahwin #engagement #tahlil #birthday #cute

Indian Birthday Pillow

Image
hi.. hi.. hi.. welcome back all :)
kali ni order dari customer untuk anak muridnya berbangsa India.. agak mencabar gak coz 1st time applique indian girl ni haha.. di luar pemikiran sekejap.. anyway tq so much..
u all nak order, boleh wassap 012-9187213

Cute Printed Purse

Image
TQ u all yg order cute purse ni untuk simpan duit raya anak2 u all hihi.. nak order boleh wasap ye

STICK FRAME HANGING

Image
sambil-sambil siapkan order customer, idea tengah datang kita terus buat gift untuk cikgu si kecil kesayangan sempena Hari Guru tak lama lagi ni, colourfull gitu :)
Stick Frame Hanging  nak order? whatsapp 012-9187213

MINI PILLOW FOR HARI GURU 2017

Image
holaaaaa u all.. i'm back again!! 
okey kali ni nak update untuk next batch order customer untuk Teachers Day @ Hari Guru bagi tahun ni MINI PILLOW CUTE namanya
if u all nak order pillow saiz mini ni untuk convo pun boleh :) jangan malu-malu whatsapp kita kat 012-9187213


Image
Salam & Hi u all!! 
Sempena bulan baru ni hakak nak buat promo lagi ๐Ÿ˜
Bunga Telur Crepe 
hanya 80sen sebatang/setangkai  untuk minimum order 500pcs
Nak Order meh whatsapp hakak lelaju 012-9187213


Hari Guru 2017 pillow cute

Image
hai hai hai u all
Teachers Day @ Hari Guru bakal menjelma tak lama lagi
order dari customer bantal cute handmade untuk cikgu2 di sekolah anak2 beliau
tq so much
u all nak order boleh whatsapp terus ye

Bunga telur cute

Image
Bunga Telur Gown & Tuxedo
tq to customer yg sudi tempah dengan saya
Selamat Pengantin Baru
Untuk u  all yg nak order bunga telur bajet untuk wedding, aqiqah @ sebagainya boleh whatsapp terus yaaa 



Open Order for Hari Guru / Teachers Day (Promotion)

Image
PROMO HARI GURU / TEACHERS DAY (29/3/2017 - 2/4/2017 ONLY)
HANDMADE PILLOW @ PENCIL CASE  (MIX COLOUR)
RM8 ONLY!!! each
WHATSAPP 012-9187213

School Bus Tissue Box Cover

Image
haaaa.... sesekali tukar pulak, asyik pillow je kan... kali ni order cover kotak tisu @ tissue box cover hehe... tema sempena sekolah dah start... design bas sekolah.. if korang minat nak order, apa2 design pon boleh, request sahaja ye.. untuk kat rumah ke.. dalam kereta ke.. ofis ke.. semua pon boleh.. ikut citarasa u all ☺ nak order sebiji macam ni pon boleh.. nak tukar warna ke.. ehh sukati u all lah hihi
nak order, meh cepat whatsapp @ email laju2 eh
012-9187213 joojoocraft@yahoo.com


Anna Frozen pillow

Image
wahhhh frozen lagiiii
haaa pillow comel ni dah selamat sampai ke tuannya untuk birthday si kecik yang comel... bukan main peluk lagi kata ibunya..wahhh wahh.. 
by the way, tqvm customer :)
nak order boleh emel @ whatsapp
012-9187213   joojoocraft@yahoo.com

frozen in da houz ~ elsa handmade pillow

Image
Nahh buat peminat frozen hihi... anna here!
Nak order utk birthday, utk anak-anak u all boleh whatsapp saya laju-laju 
☺☺Tqvm customer 
nak order macam biasa, boleh emel @ whatsapp 
012-9187213 joojoocraft@yahoo.com


cute big owlie pillow

Image
owlie colourfull saiz besar ye u all best boleh hug 
Nak order meh wasap lelaju yee :)

sanah helwah pillow

Image
sanah helwah @ happy birthday simple pillow 
Dah selamat sampai pada customer, tqvm ya ;)
nak order boleh whatsapp @ emel