CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Sunday, April 30, 2017

Hari Guru 2017 pillow cute


hai hai hai u all

Teachers Day @ Hari Guru bakal menjelma tak lama lagi

order dari customer bantal cute handmade untuk cikgu2 di sekolah anak2 beliau

tq so much

u all nak order boleh whatsapp terus ye

Bunga telur cute

Bunga Telur Gown & Tuxedo

tq to customer yg sudi tempah dengan saya

Selamat Pengantin Baru

Untuk u  all yg nak order bunga telur bajet untuk wedding, aqiqah @ sebagainya boleh whatsapp terus yaaa 




Wednesday, March 29, 2017

Open Order for Hari Guru / Teachers Day (Promotion)


PROMO HARI GURU / TEACHERS DAY (29/3/2017 - 2/4/2017 ONLY)

HANDMADE PILLOW @ PENCIL CASE  (MIX COLOUR)

RM8 ONLY!!! each

WHATSAPP 012-9187213

Thursday, January 12, 2017

School Bus Tissue Box Cover


haaaa.... sesekali tukar pulak, asyik pillow je kan... kali ni order cover kotak tisu @ tissue box cover hehe... tema sempena sekolah dah start... design bas sekolah.. if korang minat nak order, apa2 design pon boleh, request sahaja ye.. untuk kat rumah ke.. dalam kereta ke.. ofis ke.. semua pon boleh.. ikut citarasa u all ☺ nak order sebiji macam ni pon boleh.. nak tukar warna ke.. ehh sukati u all lah hihi

nak order, meh cepat whatsapp @ email laju2 eh

012-9187213
joojoocraft@yahoo.com



Anna Frozen pillow


wahhhh frozen lagiiii

haaa pillow comel ni dah selamat sampai ke tuannya untuk birthday si kecik yang comel... bukan main peluk lagi kata ibunya..wahhh wahh.. 

by the way, tqvm customer :)

nak order boleh emel @ whatsapp

012-9187213 
 joojoocraft@yahoo.com

Monday, January 9, 2017

frozen in da houz ~ elsa handmade pillow


Nahh buat peminat frozen hihi... anna here!

Nak order utk birthday, utk anak-anak u all boleh whatsapp saya laju-laju 

☺☺Tqvm customer 

nak order macam biasa, boleh emel @ whatsapp 

012-9187213
joojoocraft@yahoo.com



cute big owlie pillow


owlie colourfull saiz besar ye u all best boleh hug 

Nak order meh wasap lelaju yee :)

sanah helwah pillow


sanah helwah @ happy birthday simple pillow 

Dah selamat sampai pada customer, tqvm ya ;)

nak order boleh whatsapp @ emel



NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange