Posts

Showing posts from November, 2012

sedikit coretan

Image
Salam/Hi Semua,
Walaupun dalam kesibukan setiap hari dengan kerja-kerja di ofis dan menyiapkan semua tempahan pelanggan, saya  tetap mengikuti perkembangan semasa isu2 dunia dan di kesempatan ini, marilah kita bersama-sama berdoa untuk umat Islam di Gaza.
saya bersyukur tinggal di Malaysia, Alhamdulillah negara yang aman dan damai
~Peace No War~


Roses & Butterfly

Image
haa...korang mesti nak tau kan... ni lah Roses & Butterfly yang di order customer utk veil weddingnya, so cute right :)
anyone nak order roses boleh sms/email saya ok :) 

POWER PUFF GIRL & RAPUNZEL PILLOW

Image
alright, next entry ni, order from my previous customer too, tq2 to Erin....order kamu yg seterusnya still in progress ye :)


Picture Frame again

Image
jom intai-intai tempahan yang ni pulak

yang ni order form Adah utk birthday buah hatinya, hopefully korang berdua berkekalan hingga akhirnya ye :)

HAPPY DEEPAVALI & AWAL MUHARRAM

Buat para pengunjung blog ni, saya bagi pihak JooJooCraft ucapkan HAPPY DEEPAVALI buat para penganut Hindu &  AWAL MUHARAM bagi seluruh umat Islam di luar sana ye.
Terima Kasih tak terhingga atas sokongan anda semua :)
HAPPY HOLIDAY!!

Picture Family Frame

Image
hi...hi... jom kita tengok order seterusnya....


order ni from previous customer lagi, picture frame ni tema ala2 berhari raya aidiladha yang lalu :) 
Addie, TQVM

wedding FM (fridge magnet) Birdie & Cars

Image
Salam semua & Hi,
sorryla lambat upload gambar2 yang dah siap, x sempat nak menghaplodkan nye huhu, ni pun curi2 masa je, akhirnya siap juga bulk order wedding ni tepat pada masanya, alhamdulillah, TQ to Kierah, maaf jika ada terkurang ke terlebih ke hope puas hati la semua nya ye.
nak wish sikit, SELAMAT PENGANTIN BARU KIERAH & PASANGANNYA.





pic Cars pulak boleh tengok kat entri ni juga ye Cute Car Bulk Order