wedding FM (fridge magnet) Birdie & Cars

Salam semua & Hi,

sorryla lambat upload gambar2 yang dah siap, x sempat nak menghaplodkan nye huhu, ni pun curi2 masa je, akhirnya siap juga bulk order wedding ni tepat pada masanya, alhamdulillah, TQ to Kierah, maaf jika ada terkurang ke terlebih ke hope puas hati la semua nya ye.

nak wish sikit, SELAMAT PENGANTIN BARU KIERAH & PASANGANNYA.






pic Cars pulak boleh tengok kat entri ni juga ye Cute Car Bulk Order

Comments

Popular posts from this blog

TERKINI!!! BUNGA TELUR - FELT

STICK FRAME HANGING