Posts

Showing posts from 2014

ENGAGEMENT PILLOW

Image
Hi salam siaran!! 
next order.. bantal pertunangan/ engagement pillow.. 
haa siapa nak mcm ni..  boleh order jangan malu-malu ye.. boleh beri design sendiri.. xde masalah :)
email/wassap/sms no. kat atas ye.. 

Sale borong hari raya

Image
Semua barangan readymade dalam gambar ada hampir ni saya nak buat JUALAN AMAL.. 100% JUALAN AKAN DIMASUKKAN KE TABUNG AMAL GAZA.. cuma tolak modal sahaja.. jom kita beramal dalam bulan mulia ni.. untuk pembelian akan diberi freegift..  boleh email/sms/whassup 0129187213

anak beranak bantal Smiley

Image
haa binatang kuning-kuning ni namanya SMILEY hehe.. ni bukan binatang.. ni bantal.. tempahan dari customer untuk project study dorang... ni bantal mini.. saiz kecik tapi x kecik sgt.. yang nak order boleh email/sms yeeee kat sini
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

Mix Pillow Ready Stock

Image
siapa nakk boleh email/sms semua masih ada kecuali warna merah dah jual yee :)

Keychain for Hari Guru / Teachers Day

Image
haa comel tak? cute tak? ni tempahan customer sempena Hari Guru.. kalau nak buat hari lain-lain pon boleh hehe
jom order jom
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

Mix Keychain

Image

pillow gebussss

Image
ok.. macam biasa laa..tempahan pillow dari pelanggan2 saya yang sgt disayangi... ada buntat hihi.. ada doraemon.. ada mak limah.. ehh muslimah.. jom order :)

CAR CHARM - FROM STICKER TO FELT

Image
dari sticker dibuat semula secara 2D menggunakan felt.. yang berminat nak order utk letak kat pintu kedai u all pon boleh.. customer saya yang ni dia letak pada cermin kereta.. jom tempah :)
email/sms  joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

Mix Flower Brooch & HairClip

Image
raya dah nak dekat.. yang berminat nak berniaga secara borong brooch & hairclip ni boleh buat tempahan sekarang.. jangan terlambat!! boleh email @ sms untuk tempahan 
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

CUTE MUSLIMAH PILLOW

Image

SMILEY PILLOW

Image

MINI MUSLIMAH PILLOW

Image

bantal utk si Buntat yang comel

Image

shaun the sheep keychain

Image

NAME KEYCHAIN & CUTE PENCIL BOX

Image

FOOTBALL TISSUE BOX COVER WITH HELLO KITTY

Image

Tissue Box cover, muslimah & muslimin keychain, cage picture frame

Image
minat?? nak order macam ni?? order borong?? email/sms 012-9187213







Muslimah's Pillow - Dibuka untuk tempahan bulan April

Image
ok..kali ni kita review balik tempahan-tempahan dari customer saya, antara koleksi bantal muslimah yang saya pernah buat... yang berminat, boleh email/sms ok... sebelum tempahan ditutup hehe :)

pencil case colourfull

Image
alright... ni order from my previous customer too.. bulk of pencil case huhu... untuk majlis guru-guru di sekolah PASTI cawangan PANDAN
thank youuuu

Wild Roses Brooch

Image
haa.. cantik tak.. sangat sesuai  digayakan dengan shawl, baju kurung, boleh dijadikan sebagai aksesori di kasut, handbag, boleh juga dijadikan sebagai bunga untuk kenduri rewang ye... haa best tak.. best tak.. jom order 

Owl pillow 4 beradik

Image
hehehe... omel x kiter... 

GEGURL CAR SIGNAGE

Image
u look pinkish hihi...
ok...ni order from my schoolmate utk gegurl dia..
tqvm

bRoOcH BuNga RoSe LiAr - wild roses brooch :)

Image
haaaa cantek takkkk.. saper nak beli borong.. email jom.. nak raya ni.. boleh wat meniaga.. boleh letak kat shawl, tudung, baju kurung, kat handbag pon boleh... sangat cantek rose ni.. 
email/sms untuk tempahan borong.. harga terbaik untuk u all okehhh

CUTE OWL PILLOW

Image
HYE, NAMA SAYA OWL, TUNGGU SAYA TERBANG SAMPAI KAT TEMPAT AWAK YEEE.. JALAN JEM LAA.... BANYAK TRAFFIC LIGHT.. AWAK TUNGGU YE KITER SAMPAI....
WEEEE...WEEEEE.. WUUUUU

QUILLING BOOKMARK

Image
apa ni?? haa ni laa dia quilling bookmark, untuk penanda buku-buku korang, novel-novel korang.. 
nak order? email/sms je ok

Bulk Order - from MDI / Jabatan Insolvensi Tawau - Sunflower Pillow / Stationery Case Colourfull

Image
TQVM to Jabatan Insolvensi Malaysia Tawau 

COUPLE OF THE ONG ONG KODOK KODOK

Image
LALALALALAAA LILILIIII LULULUUUUUU.... PASANGAN KODOK.. 
SAPER NAK BANTAL COMEL MACAM NI.. NAK TEMPAH??
EMAIL JOM

YAYA & YING PILLOW

Image
WOOTT WOOTTT... BOBOBOIII... TAPI NI BANTAL YAYA & YING.... SUDAH TUKAR LAA HEHEHE... 
NAK JUGAK?? JOM EMAIL JOM..JANGAN MEMALU

MY CAR SIGNAGE - JUST 4 MY BABY

Image
JENGJENGJENG... AMACAM OK X? NI DIBUAT SPECIAL UTK DIRI SENDIRI HEHE.. KHAS UNTUK MY BABY BOOBOO YANG BULAT NI HEHE...
KORANG MINAT? EMAIL / SMS KAT ATAS TU YEE

STATIONERY CASE - JUST 4 U ALL

Image
ORAIT... ORDER YANG NI FROM MY EX-OFFICEMATE MERANGKAP NAK BAGI SEMPENA FAREWELL BELIAU PULAK LASTDAY KEJE KAT MY EX-OFFICE NI HIHI

FELT BUNGA TELUR

Image
alrighttt... tempahan felt bunga telur done already!!! suker tak hehehe.. lain dari yang lain...
my bunga telur ni semoga selamat sampai menyeberangi laut china selatan yee...
tempahan borong diterima, yang berminat boleh order yee...



nAMeTag BroocH aGaiN

Image
ok, kali ni repeat order sekali lagi, Alhamdulillah... 
anyone interested? jom email/sms untuk tempahan

STATIONERY CASES

Image
ok...order yang ni pulak from my friend + ex-officemate
order ni khas untuk my ex-office duluu.. kali ni my friend ni pulak nk meninggalkan office ni..so dia nak hadiahkan stationery case ni sebagai tanda cenderahati & ingatan buat kawan2 dan bos kat sana... 
i wish u all the best 



SMALL BROOCH

Image
hye hye...
kembali bersama brooch... wahhh... dah lama x buat brooch kecik2 ni haa... tengok besar mana brooch ni hehe.. juling2 mata i taw hihi...