CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Monday, December 30, 2013

CAR SIGNAGE - MUSHROOM

ramai pulak peminat cendawan yeee.... 

yang berminat nak order, jangan malu2 meh order meh :)



BABY BOLSTER -(BANTAL PELUK)

ORDER FROM MY EX-SCHOOLMATE TOO

BABY BOLSTER a.k.a BANTAL PELUK BABY

YANG BERMINAT, BOLEH EMEL/SMS OK :)



BROOCH NAMETAG

Okeehh ciapp brooch nametag order from my ex-schoolmate for their kids :) 

boleh letak pada beg sekolah anak-anak, atau beg nurseri ye....

yg berminat boleh emel/sms ok



Thursday, December 26, 2013

CAR SIGNAGE - BABY ON BOARD -

Hello hello hellooooo

wooot woottt 

interested??? meh order meh hehehe...



Wednesday, December 25, 2013

FELT STATIONERY CASE

hi all!!

custom made stationery case in da houz,

sangat sesuai dan cute untuk diletakkan di ruangan meja anda

yang berminat nak tempah, e-mail /sms saya segera untuk tempahan okieesssss :)

joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213






Sunday, December 22, 2013

FELT FLOWER BABY HEADBANDS/HAIRCLIP

FELT FLOWER BABY HEADBANDS/HAIRCLIP

PROMOTION - 5PCS (mix)(Boleh request warna) = RM100 FREE POSTAGE

inbox for price / sms 012-9187213

pembelian dibuka secara borong / individu












Wednesday, December 18, 2013

WILD ROSES FELT - BROOCH

DIBUKA UNTUK TEMPAHAN

WILD ROSES FELT BROOCH

TEMPAHAN BOLEH DIBUAT SECARA BORONG/INDIVIDU

-diperbuat daripada kain felt yang berwarna-warni

-boleh request warna yg dikehendaki

-sesuai digayakan bersama shawl/tudung/baju kurung


pembelian yang melebihi 50pcs akan dapat freegift dari saya iaitu sebiji pillow mini macam kat bawah ni okehh... jom cepat2


berminat boleh email/sms: 
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

Tuesday, December 17, 2013

PILLOW UNTUK COUPLE/BEST FRIEND

Masih tiada idea nak bagi hadiah? buntu nak beli apa sebagai hadiah? khas buat sahabat baikmu, kekasih hatimu, atau sesiapa yang terlintas dalam hati , saya suggestkan pada korang semua, tempahan handmade bantal dari kain felt dan flannel yang unik serta lain dari yang lain, boleh direka ikut design yang anda berikan / suka. 

Berminat? boleh emai/sms di 
joojoocraft@yahoo.com/012-9187213 
untuk tempahan.

"untuk membuat pasangan-pasangan di dunia ni
happy dan makin sayang antara satu sama lain"



TERKINI!!! BUNGA TELUR - FELT

ANDA MENCARI KELAINAN UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN? CUKUR JAMBUL? DI SINI KAMI ADA MENAWARKAN DESIGN TERKINI UNTUK BUNGA TELUR LAIN DARI YANG LAIN, DENGAN HARGA YANG BERPATUTAN & SANGAT COMEL.

ANDA BOLEH CADANGKAN DESIGN ANDA SENDIRI & PILIHAN WARNA MENARIK.

BERMINAT, BOLEH TERUS EMAIL & SMS UNTUK TEMPAHAN

joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213







Tuesday, December 10, 2013

NEW PRODUCT - QUILLING ART

HI ALL, I'M BACK AGAIN WITH NEW IDEAS & NEW CREATIONS

PAPER QUILLING

SESIAPA YANG BERMINAT NAK BUAT TEMPAHAN BOOKMARK, WEDDING CARD, BIRTHDAY CARD, FRAME PICTURE & SEBAGAINYA BOLEH TEMPAH DI SINI

joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213






Thursday, December 5, 2013

TEMPAHAN SUDAH DIBUKA SEMULA...JOM ORDER


Bagi sesiapa yang berminat nak tempah bantal, 

doorgift, 

wedding gift, hadiah & sebagainya dan terima 

tempahan 

secara borong boleh hubungi saya di 

joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213








Monday, December 2, 2013

POLKA-DOT ROSES FELT CUT

POLKA-DOT ROSES READY CUT


SIZE 5CM (100PCS) - RM55.00

SIZE 7.5CM (100PCS) - RM65.00

*HARGA TERMASUK POS

EMEL : joojoocraft@yahoo.com / SMS : 012-9187213


FELT PACK (POLYSTER) - RESTOCK!!


FELT PACK (POLYSTER)


50pcs - A4 SIZE - RM70.00

*harga termasuk poslaju

if u r interested, please email/sms at:

joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

tEmpAhan sEbEluM Ni BaRu UpLoaD HiEHiE




NOW OPEN

Salam/Hi semua, 

setelah lama saya bercuti dari bersalin, saya buka semula tempahan felt craft. Sesiapa yang nak berminat nak buat tempahan jangan lupa emel / sms saya ye, semuanya ada tertera di atas.




oh ye, saya kongsikan kat sini my prince utk tatapan kawan2 semua. yang kini dah berusia 3 bulan.....
smileeeeeee  :)



Friday, June 14, 2013

Temporarily Closed


Terima kasih pada semua pelanggan yg byk beri sokongan pada saya selama sepanjang sy berkarya. minta halal semuanya. tiba masa utk berehat panjang. 
doakan saya dan baby selamat hingga saya bersalin nanti.
Insyaallah kita jumpa lagi ok :)

Thursday, May 30, 2013

next ~ bantal M.U lagi

alright...order yang ni plak from Ain, anyway tqvm, hope suka dengan hasil dari air tangan saya ni :)

hopefully korang pun enjoy jugak la ye layan blog ni... :)


pada sesiapa yang berminat nak tempah meh jangan malu-malu email/sms dah ada kat atas tu yeee :)

tunggu next order tgh otw...weeeeeeeeeeee~

BIG KEYCHAIN

lamanya tak update tempahan kat sini kan :) korang rindu tak? hehe...maklumlah perut yang semakin yang membesar ni alhamdulillah nak masuk 7 bulan dah...ada masa lagi untuk amik tempahan sebelum tempahan ditutup semula untuk aktiviti jaga baby dan berpantang pulak :) 

okehh order kali ni pelik sikit..sikit je la pun hehe...customer ni nak keychain tapi besar jugak ler.. anyway thanks ye :)


Sunday, May 12, 2013

my new store

Hi all,

jom singgah my new store, ada pelbagai barangan menarik di sana.

terdapat pelbagai SHAWL yg menarik!!♥ ♥ ♥

pelbagai barangan kecantikan untuk mereka yang inginkan kecantikan luaran dan dalaman badan anda

jom grab ramai-ramai!!!


Thursday, May 2, 2013

Tempahan Keychain Untuk Hari Guru Dibuka

Salam semua kawan-kawan,

lamanya x update kat sini, dah bersawang sana sini :) 

ok sempena Hari Guru bakal tiba tak lama lagi tempahan dibuka untuk keychain sahaja, lain-lain barangan masih ditutup lagi tempahannya.

anyone yang nak buat tempahan, sms/email segera sebelum tempahan ditutup. limited only :)

***trial pack juga akan kembali mengganas di blog ni juga..tungguuuuuuuu :)

Sunday, January 13, 2013

Smurf & Smurfette Pillow



tq to syapit...hope sampai juga kedua-duanya :) tqvm

segalanya Pooh



Tq Faa...hope selamat sampai juga ke destinasi :) 

Brooch Name again~


order from Alin, tqvm darling :)

Pillow & Brooch Name



Tq Yus, hope semuanya sampai dengan selamat 

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange