Posts

Showing posts from 2013

CAR SIGNAGE - MUSHROOM

Image
ramai pulak peminat cendawan yeee.... 
yang berminat nak order, jangan malu2 meh order meh :)


BABY BOLSTER -(BANTAL PELUK)

Image
ORDER FROM MY EX-SCHOOLMATE TOO
BABY BOLSTER a.k.a BANTAL PELUK BABY
YANG BERMINAT, BOLEH EMEL/SMS OK :)


BROOCH NAMETAG

Image
Okeehh ciapp brooch nametag order from my ex-schoolmate for their kids :) 
boleh letak pada beg sekolah anak-anak, atau beg nurseri ye....
yg berminat boleh emel/sms ok


CAR SIGNAGE - BABY ON BOARD -

Image
Hello hello hellooooo
wooot woottt 
interested??? meh order meh hehehe...


FELT STATIONERY CASE

Image
hi all!!
custom made stationery case in da houz,
sangat sesuai dan cute untuk diletakkan di ruangan meja anda
yang berminat nak tempah, e-mail /sms saya segera untuk tempahan okieesssss :)
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213





FELT FLOWER BABY HEADBANDS/HAIRCLIP

Image
FELT FLOWER BABY HEADBANDS/HAIRCLIP
PROMOTION - 5PCS (mix)(Boleh request warna) = RM100 FREE POSTAGE
inbox for price / sms 012-9187213
pembelian dibuka secara borong / individu











WILD ROSES FELT - BROOCH

Image
DIBUKA UNTUK TEMPAHAN
WILD ROSES FELT BROOCH
TEMPAHAN BOLEH DIBUAT SECARA BORONG/INDIVIDU
-diperbuat daripada kain felt yang berwarna-warni
-boleh request warna yg dikehendaki

-sesuai digayakan bersama shawl/tudung/baju kurung


pembelian yang melebihi 50pcs akan dapat freegift dari saya iaitu sebiji pillow mini macam kat bawah ni okehh... jom cepat2

berminat boleh email/sms:  joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

PILLOW UNTUK COUPLE/BEST FRIEND

Image
Masih tiada idea nak bagi hadiah? buntu nak beli apa sebagai hadiah? khas buat sahabat baikmu, kekasih hatimu, atau sesiapa yang terlintas dalam hati , saya suggestkan pada korang semua, tempahan handmade bantal dari kain felt dan flannel yang unik serta lain dari yang lain, boleh direka ikut design yang anda berikan / suka. 

Berminat? boleh emai/sms di 
joojoocraft@yahoo.com/012-9187213  untuk tempahan.
"untuk membuat pasangan-pasangan di dunia ni
happy dan makin sayang antara satu sama lain"



TERKINI!!! BUNGA TELUR - FELT

Image
ANDA MENCARI KELAINAN UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN? CUKUR JAMBUL? DI SINI KAMI ADA MENAWARKAN DESIGN TERKINI UNTUK BUNGA TELUR LAIN DARI YANG LAIN, DENGAN HARGA YANG BERPATUTAN & SANGAT COMEL.
ANDA BOLEH CADANGKAN DESIGN ANDA SENDIRI & PILIHAN WARNA MENARIK.
BERMINAT, BOLEH TERUS EMAIL & SMS UNTUK TEMPAHAN
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213






NEW PRODUCT - QUILLING ART

Image
HI ALL, I'M BACK AGAIN WITH NEW IDEAS & NEW CREATIONS
PAPER QUILLING
SESIAPA YANG BERMINAT NAK BUAT TEMPAHAN BOOKMARK, WEDDING CARD, BIRTHDAY CARD, FRAME PICTURE & SEBAGAINYA BOLEH TEMPAH DI SINI
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213





TEMPAHAN SUDAH DIBUKA SEMULA...JOM ORDER

Image
Bagi sesiapa yang berminat nak tempah bantal, 
doorgift, 
wedding gift, hadiah & sebagainya dan terima 
tempahan 
secara borong boleh hubungi saya di 
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213







POLKA-DOT ROSES FELT CUT

Image
POLKA-DOT ROSES READY CUT

SIZE 5CM (100PCS) - RM55.00
SIZE 7.5CM (100PCS) - RM65.00
*HARGA TERMASUK POS
EMEL : joojoocraft@yahoo.com / SMS : 012-9187213

FELT PACK (POLYSTER) - RESTOCK!!

Image
FELT PACK (POLYSTER)

50pcs - A4 SIZE - RM70.00
*harga termasuk poslaju
if u r interested, please email/sms at:
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

tEmpAhan sEbEluM Ni BaRu UpLoaD HiEHiE

Image

NOW OPEN

Image
Salam/Hi semua, 
setelah lama saya bercuti dari bersalin, saya buka semula tempahan felt craft. Sesiapa yang nak berminat nak buat tempahan jangan lupa emel / sms saya ye, semuanya ada tertera di atas.



oh ye, saya kongsikan kat sini my prince utk tatapan kawan2 semua. yang kini dah berusia 3 bulan..... smileeeeeee  :)


Temporarily Closed

Image
Terima kasih pada semua pelanggan yg byk beri sokongan pada saya selama sepanjang sy berkarya. minta halal semuanya. tiba masa utk berehat panjang.  doakan saya dan baby selamat hingga saya bersalin nanti. Insyaallah kita jumpa lagi ok :)

next ~ bantal M.U lagi

Image
alright...order yang ni plak from Ain, anyway tqvm, hope suka dengan hasil dari air tangan saya ni :)
hopefully korang pun enjoy jugak la ye layan blog ni... :)

pada sesiapa yang berminat nak tempah meh jangan malu-malu email/sms dah ada kat atas tu yeee :)
tunggu next order tgh otw...weeeeeeeeeeee~

BIG KEYCHAIN

Image
lamanya tak update tempahan kat sini kan :) korang rindu tak? hehe...maklumlah perut yang semakin yang membesar ni alhamdulillah nak masuk 7 bulan dah...ada masa lagi untuk amik tempahan sebelum tempahan ditutup semula untuk aktiviti jaga baby dan berpantang pulak :) 
okehh order kali ni pelik sikit..sikit je la pun hehe...customer ni nak keychain tapi besar jugak ler.. anyway thanks ye :)

my new store

Hi all,
jom singgah my new store, ada pelbagai barangan menarik di sana.
terdapat pelbagai SHAWL yg menarik!!♥ ♥ ♥
pelbagai barangan kecantikan untuk mereka yang inginkan kecantikan luaran dan dalaman badan anda
jom grab ramai-ramai!!!
http://julyanastore.blogspot.com/

Tempahan Keychain Untuk Hari Guru Dibuka

Salam semua kawan-kawan,
lamanya x update kat sini, dah bersawang sana sini :) 
ok sempena Hari Guru bakal tiba tak lama lagi tempahan dibuka untuk keychain sahaja, lain-lain barangan masih ditutup lagi tempahannya.
anyone yang nak buat tempahan, sms/email segera sebelum tempahan ditutup. limited only :)
***trial pack juga akan kembali mengganas di blog ni juga..tungguuuuuuuu :)

Smurf & Smurfette Pillow

Image
tq to syapit...hope sampai juga kedua-duanya :) tqvm

segalanya Pooh

Image
Tq Faa...hope selamat sampai juga ke destinasi :) 

Brooch Name again~

Image
order from Alin, tqvm darling :)

Pillow & Brooch Name

Image
Tq Yus, hope semuanya sampai dengan selamat