Posts

Showing posts from June, 2011

PinCushion CupCake order from Liana~

Image
siap sudah Pincushion Cupcake ni..hope mengikut citarasa owner nye la ye :)..
masa nak menge'pos' di PosMart, budak tu siap belek2 lagi pincushion ni  dengan muka serius masa dok menimbang..dok tengok je ler ape dia wat..bila tanya "dik, kenapa tengok je pincushion tu?" jawapan dia "cute" hehehe..ler..merisaukan je ler
anyway tq sis Liana yew...macam nama i jek hehehe..

Teddy Bear & People Keychain - bulk order from Azila

Image
order kali ni from my lil' sis friend utk  Persatuan Kebajikan Nur Kasih..tq to Azila :)

Brooch Bunga Kemboja

Image
Brooch bunga kemboja yang cute ni order from Mala to her lil sis..tq yah!!

Domo Again

Image
Order from my lil sis...purple domo :))

Pink Pencil Box

Image
Order from my friend to her sista!! tq yah..selamat sampai di JB suda..:))

Domo for Lulu

Image
Order from LuLu hehe..tq yah

Pencil Case - Order from Salwa

Image
Tq to Salwa..kerja rajin2 yew..dh bagi semangat nih :)

Flower Brooch, Flower Hairclip, Ladybug Keychain & Headband - Bulk Order

Image
haaa..siap sudah bulk order dari orang jauh...dengan macam2 dugaan time tengah buat order ni hehe.. anyway..tqvm ye Haslizana :) Jemput singgah ke CATALOGUE ye untuk buat tempahan.

Domo + Bike Keychain

Image
~yang ni pula order from Nurul ~
4 ekor domo berwarna-warni tambah dengan keychain EX-5 lagi harap Nurul berpuas hati dengan hasil kerja tangan kami
tq tawww dear :)

Order from ila~ Brooch munge-munge

Image
sekumpulan brooch bunga-bunga cantik dipakai di mana saja terima kasih ler sudi menempah lepas ni boleh ler tambah
tq so much dear :)

Tempahan Handmade FeltCraft Dibuka Semula!

Tempahan untuk bulan Jun dibuka ya :)  mari serbu ramai-ramai more order less price ! hanya yang terbaik dari kami untuk anda