CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Monday, June 27, 2011

PinCushion CupCake order from Liana~



siap sudah Pincushion Cupcake ni..hope mengikut citarasa owner nye la ye :)..

masa nak menge'pos' di PosMart, budak tu siap belek2 lagi pincushion ni  dengan muka serius masa dok menimbang..dok tengok je ler ape dia wat..bila tanya "dik, kenapa tengok je pincushion tu?" jawapan dia "cute" hehehe..ler..merisaukan je ler

anyway tq sis Liana yew...macam nama i jek hehehe..

Thursday, June 23, 2011

Teddy Bear & People Keychain - bulk order from Azila


order kali ni from my lil' sis friend utk 
Persatuan Kebajikan Nur Kasih..tq to Azila :)

Monday, June 20, 2011

Brooch Bunga Kemboja


Brooch bunga kemboja yang cute ni order from Mala to her lil sis..tq yah!!

Domo Again


Order from my lil sis...purple domo :))

Pink Pencil Box


Order from my friend to her sista!! tq yah..selamat sampai di JB suda..:))

Domo for Lulu


Order from LuLu hehe..tq yah

Pencil Case - Order from Salwa


Tq to Salwa..kerja rajin2 yew..dh bagi semangat nih :)

Wednesday, June 15, 2011

Flower Brooch, Flower Hairclip, Ladybug Keychain & Headband - Bulk Order


haaa..siap sudah bulk order dari orang jauh...dengan macam2 dugaan time tengah buat order ni hehe..
anyway..tqvm ye Haslizana :)
Jemput singgah ke CATALOGUE ye untuk buat tempahan.

Monday, June 6, 2011

Domo + Bike Keychain


~yang ni pula order from Nurul ~

4 ekor domo berwarna-warni
tambah dengan keychain EX-5 lagi
harap Nurul berpuas hati
dengan hasil kerja tangan kami

tq tawww dear :)

Order from ila~ Brooch munge-munge


sekumpulan brooch bunga-bunga
cantik dipakai di mana saja
terima kasih ler sudi menempah
lepas ni boleh ler tambah

tq so much dear :)

Thursday, June 2, 2011

Tempahan Handmade FeltCraft Dibuka Semula!

Tempahan untuk bulan Jun dibuka ya :) 
mari serbu ramai-ramai
more order less price !
hanya yang terbaik dari kami untuk anda

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange