CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Saturday, March 31, 2012

OWL PILLOW IN DA HOUZ


OWL PILLOW (small)
Size: 19cm x 27cm

are u interested? email or sms me okey :)



Flower with butterfly Pillow


Flower with butterfly pillow
Size: 14cm x 24cm 

Interested? jom order :)

Thursday, March 29, 2012

MIX FELT SHAPES - READY CUT


WOWWW...banyaknyeee... :))) 
sesiapa yg minat & sedang mencari felt yg dh siap di potong ni...nantikan yeee

Wednesday, March 28, 2012

Arsenal Pillow..go..go..go



bola..bola...bola.. again! :)) 
kali ni order from sis my friend for birthday gift for buah hati nye :)

Pillow size: 16" x 16"

**sesiapa yg nak order, boleh emel/sms me ok. 

Tuesday, March 27, 2012

Big flower pillow

SIDE VIEW


FRONT VIEW

PILLOW SIZE: 30cm x 30cm

new design from us, anyone who interested with this pillow, 
pls emel/sms us ok :)) 
if ada design sendiri also can.. don't worry, just let us know :)) 

Cartoon Theme Pillows





repeat order from my previous customer :)) 3 pillows theme power puff girl, car movie & cute cat with bell "ching-ching" :))

Sunday, March 25, 2012

Proses menyiapkan DIY pack dan wedding doorgift

Entry kali ni bukan update pic ye :), kali ni nak info pada u all di luar sana, pihak Joojoocraft dalam proses untuk menyiapkan DIY Pack untuk kesekian kalinya serta wedding doorgift(untuk budget rendah sehingga VIP), nantikan kemunculannya ya :)

Sesiapa di luar sana yang berminat untuk menambah pendapatan, boleh mulakan pembelian borong anda di sini dengan harga yang setanding kualiti :) boleh juga request jika anda ada design tersendiri :)

Pillow - Football theme (Manchester United)


Manchester United Pillow order from Naz birthday present untuk si buah hati maybe :)
- tq ye Naz -

Tuesday, March 20, 2012

STARTER FELT PACK (SET B) - KEMBALI!! (SOLD OUT)


STARTER FELT PACK [SET (B)]  - SOLD OUT

AVAILABLE



PRODUCT DETAILS:

5 PCS FELT 12cm X 12cm (RANDOM COLOURS)

1 PACK FIBER FILL

2 PCS HP STRAP

2 PAIRS OF GOOGLEY EYES

5 PCS VARIETY BUTTONS

2 PCS ASSORTED GROSS RIBBON 

2 PCS BELL


PRICE : RM20

*price include postage fee (poslaju) 

+ freegift for each order


HURRY!! GRAB IT NOW!!




EMAIL/SMS..SEMENTARA STOCK MASIH ADA

joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213



P/S: for serious buyer only

Monday, March 12, 2012

Projek Joojoocraft yang akan datang

Salam semua,

hari ni belum nak update lagi kerja-kerja dan produk terbaru ye :) semua kerja-kerja masih (in progress). Disebabkan hari ni di ofis rasa kebosanan, ada lah masa sikit untuk aktiviti menconteng di blog kesayangan ni :). Conteng sikit-sikit je pun hehe.

Ok, untuk makluman semua, pihak JooJooCraft sedang dalam perancangan untuk buat Giveaway sempena 2 tahun kami beroperasi, so nanti boleh ramai-ramai join ye. :) hadiah? mestila ada... so tunggu la eh.

Next, pihak Joojoocraft juga sedang dalam membuat produk-produk readymade, dijual secara borong atau runcit ye? If sesiapa ada request, boleh beri cadangan di "comment box" kat bawah ni ye.

Oklah, sekian untuk kali ni, tunggu up-coming order yang akan di upload ye :)

Thursday, March 8, 2012

Angry Bird Pillow untuk Si Comel


happy birthday to Alyssa...order from my officemate..tq mrs EB :)

Red Pillow 4 mommy, dad & sons









bantal-bantal warna merah ni di order dari sis Zai... tq!!! 

Saturday, March 3, 2012

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange