Posts

Showing posts from March, 2012

OWL PILLOW IN DA HOUZ

Image
OWL PILLOW (small) Size: 19cm x 27cm
are u interested? email or sms me okey :)


Flower with butterfly Pillow

Image
Flower with butterfly pillow Size: 14cm x 24cm 
Interested? jom order :)

MIX FELT SHAPES - READY CUT

Image
WOWWW...banyaknyeee... :)))  sesiapa yg minat & sedang mencari felt yg dh siap di potong ni...nantikan yeee

Arsenal Pillow..go..go..go

Image
bola..bola...bola.. again! :))  kali ni order from sis my friend for birthday gift for buah hati nye :)
Pillow size: 16" x 16"
**sesiapa yg nak order, boleh emel/sms me ok. 

Big flower pillow

Image
SIDE VIEW

FRONT VIEW
PILLOW SIZE: 30cm x 30cm
new design from us, anyone who interested with this pillow,  pls emel/sms us ok :))  if ada design sendiri also can.. don't worry, just let us know :))

Cartoon Theme Pillows

Image
repeat order from my previous customer :)) 3 pillows theme power puff girl, car movie & cute cat with bell "ching-ching" :))

Proses menyiapkan DIY pack dan wedding doorgift

Entry kali ni bukan update pic ye :), kali ni nak info pada u all di luar sana, pihak Joojoocraft dalam proses untuk menyiapkan DIY Pack untuk kesekian kalinya serta wedding doorgift(untuk budget rendah sehingga VIP), nantikan kemunculannya ya :)
Sesiapa di luar sana yang berminat untuk menambah pendapatan, boleh mulakan pembelian borong anda di sini dengan harga yang setanding kualiti :) boleh juga request jika anda ada design tersendiri :)

Pillow - Football theme (Manchester United)

Image
Manchester United Pillow order from Naz birthday present untuk si buah hati maybe :) - tq ye Naz -

STARTER FELT PACK (SET B) - KEMBALI!! (SOLD OUT)

Image
STARTER FELT PACK [SET (B)]  - SOLD OUT

AVAILABLE


PRODUCT DETAILS:
5 PCS FELT 12cm X 12cm (RANDOM COLOURS)
1 PACK FIBER FILL
2 PCS HP STRAP
2 PAIRS OF GOOGLEY EYES
5 PCS VARIETY BUTTONS
2 PCS ASSORTED GROSS RIBBON 
2 PCS BELL


PRICE : RM20
*price include postage fee (poslaju)
+ freegift for each order

HURRY!! GRAB IT NOW!!




EMAIL/SMS..SEMENTARA STOCK MASIH ADA
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213



P/S: for serious buyer only

Projek Joojoocraft yang akan datang

Salam semua,
hari ni belum nak update lagi kerja-kerja dan produk terbaru ye :) semua kerja-kerja masih (in progress). Disebabkan hari ni di ofis rasa kebosanan, ada lah masa sikit untuk aktiviti menconteng di blog kesayangan ni :). Conteng sikit-sikit je pun hehe.
Ok, untuk makluman semua, pihak JooJooCraft sedang dalam perancangan untuk buat Giveaway sempena 2 tahun kami beroperasi, so nanti boleh ramai-ramai join ye. :) hadiah? mestila ada... so tunggu la eh.
Next, pihak Joojoocraft juga sedang dalam membuat produk-produk readymade, dijual secara borong atau runcit ye? If sesiapa ada request, boleh beri cadangan di "comment box" kat bawah ni ye.
Oklah, sekian untuk kali ni, tunggu up-coming order yang akan di upload ye :)

Angry Bird Pillow untuk Si Comel

Image
happy birthday to Alyssa...order from my officemate..tq mrs EB :)

Red Pillow 4 mommy, dad & sons

Image
bantal-bantal warna merah ni di order dari sis Zai... tq!!! 

pillow untuk si cintahati

Image
tq for anem yee :))