Projek Joojoocraft yang akan datang

Salam semua,

hari ni belum nak update lagi kerja-kerja dan produk terbaru ye :) semua kerja-kerja masih (in progress). Disebabkan hari ni di ofis rasa kebosanan, ada lah masa sikit untuk aktiviti menconteng di blog kesayangan ni :). Conteng sikit-sikit je pun hehe.

Ok, untuk makluman semua, pihak JooJooCraft sedang dalam perancangan untuk buat Giveaway sempena 2 tahun kami beroperasi, so nanti boleh ramai-ramai join ye. :) hadiah? mestila ada... so tunggu la eh.

Next, pihak Joojoocraft juga sedang dalam membuat produk-produk readymade, dijual secara borong atau runcit ye? If sesiapa ada request, boleh beri cadangan di "comment box" kat bawah ni ye.

Oklah, sekian untuk kali ni, tunggu up-coming order yang akan di upload ye :)

Comments

Popular posts from this blog

TERKINI!!! BUNGA TELUR - FELT

STICK FRAME HANGING