CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Monday, March 12, 2012

Projek Joojoocraft yang akan datang

Salam semua,

hari ni belum nak update lagi kerja-kerja dan produk terbaru ye :) semua kerja-kerja masih (in progress). Disebabkan hari ni di ofis rasa kebosanan, ada lah masa sikit untuk aktiviti menconteng di blog kesayangan ni :). Conteng sikit-sikit je pun hehe.

Ok, untuk makluman semua, pihak JooJooCraft sedang dalam perancangan untuk buat Giveaway sempena 2 tahun kami beroperasi, so nanti boleh ramai-ramai join ye. :) hadiah? mestila ada... so tunggu la eh.

Next, pihak Joojoocraft juga sedang dalam membuat produk-produk readymade, dijual secara borong atau runcit ye? If sesiapa ada request, boleh beri cadangan di "comment box" kat bawah ni ye.

Oklah, sekian untuk kali ni, tunggu up-coming order yang akan di upload ye :)

0 comments:

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange