Posts

Showing posts from July, 2010

cat keychain

Image
mari kita jalan2 bersama2 kucin2 ni..lalala yang ni order dari member bikers...utk dia n awek dia.. 
yang hitam tu namanya Black Gin.. mcm jin daa haha
yang pink tu pulak namanya Pink Midori...mcm dorayaki pon ada hehe..
dua2 kecyhain ni bersaiz besar gak ler..sebesar tapak tangan..entah ikut je ler request tuan tanah tu..ok..sekian

Cute toy

Image
kali ni order dari orang jauh..huhu..si sutun yg cumil dan gebu2

ni order dari baby mummy baby yang comei


heee tomei kan..gebu2 bersama toy dia..muaakkss to baby

keychain lagi

Image
haa yang ni sekali lagi keychain untuk tatapan anda..tengah otw ke tangan tuannya
tadaa..
ready nak gi pos

Keychain reunion

Image
Hari ni ada reunion kecik2 bersama2 kawan2 skolah yg dh 10 tahun x jumpa..even x semua yang ada..coz kami yg gurl selalu la jumpa..yg guys memang x jumpa langsung la selama 10 tahun ni..cepat tul masa berlalu...me sbg organizer..buatlah kecyhain comel & simple ni utk kawan2 yg hadir..
gambar sebelum..macam biskut lak

ni la keychain yg da siap..SMK Pandan Jaya tetap di hati..

keychain - nametag

Image
haaa yang ni plak order dari org yg sama...agaknya utk awek dia kot hehehe...i hope u two happily forever

namanya anna..semoga cik anna menyukainya...tqvm

Keychain - playboy

Image
yang ni plak, request from my bikers friend, dia order keychain ni
PLAYBOY keychain

tu nama dia..shahrul..tqvm

Wall hanging - couple set teddy

Image
haa..yang ni plak..sesuai utk pasangan...samaada yg bercinta ke, dah kahwin ke, bujang pon boleh...
yang ni COUPLE SET TEDDY
saper2 nak order..boleh roger ya...jangan malu2 (^_^)

tomei x? hehe...yg biru tu boboy..yg pink tu gegurl..

Door Hanging - rumahku syurgaku

Image
Rumahku Syurgaku
order kali ni untuk deco kat dinding umah...so inilah hasilnya

yang tengah2 kat pintu tu la..nama owner dan pasangannye... dah selamat sampai ke tangan tuan empunya