CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Saturday, July 24, 2010

cat keychain

mari kita jalan2 bersama2 kucin2 ni..lalala
yang ni order dari member bikers...utk dia n awek dia.. 

yang hitam tu namanya Black Gin.. mcm jin daa haha

yang pink tu pulak namanya Pink Midori...mcm dorayaki pon ada hehe..

dua2 kecyhain ni bersaiz besar gak ler..sebesar tapak tangan..entah ikut je ler request tuan tanah tu..ok..sekian

Cute toy

kali ni order dari orang jauh..huhu..si sutun yg cumil dan gebu2


ni order dari baby mummy baby yang comei



heee tomei kan..gebu2 bersama toy dia..muaakkss to baby

Friday, July 9, 2010

keychain lagi

haa yang ni sekali lagi keychain untuk tatapan anda..tengah otw ke tangan tuannya

tadaa..

ready nak gi pos


Saturday, July 3, 2010

Keychain reunion

Hari ni ada reunion kecik2 bersama2 kawan2 skolah yg dh 10 tahun x jumpa..even x semua yang ada..coz kami yg gurl selalu la jumpa..yg guys memang x jumpa langsung la selama 10 tahun ni..cepat tul masa berlalu...me sbg organizer..buatlah kecyhain comel & simple ni utk kawan2 yg hadir..

gambar sebelum..macam biskut lak


ni la keychain yg da siap..SMK Pandan Jaya tetap di hati..

Thursday, July 1, 2010

keychain - nametag

haaa yang ni plak order dari org yg sama...agaknya utk awek dia kot hehehe...i hope u two happily forever


namanya anna..semoga cik anna menyukainya...tqvm

Keychain - playboy

yang ni plak, request from my bikers friend, dia order keychain ni

PLAYBOY keychain


tu nama dia..shahrul..tqvm

Wall hanging - couple set teddy

haa..yang ni plak..sesuai utk pasangan...samaada yg bercinta ke, dah kahwin ke, bujang pon boleh...

yang ni COUPLE SET TEDDY

saper2 nak order..boleh roger ya...jangan malu2 (^_^)


tomei x? hehe...yg biru tu boboy..yg pink tu gegurl..

Door Hanging - rumahku syurgaku

Rumahku Syurgaku

order kali ni untuk deco kat dinding umah...so inilah hasilnya


yang tengah2 kat pintu tu la..nama owner dan pasangannye... dah selamat sampai ke tangan tuan empunya



NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange