CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Thursday, May 15, 2014

anak beranak bantal Smiley



haa binatang kuning-kuning ni namanya SMILEY hehe.. ni bukan binatang.. ni bantal.. tempahan dari customer untuk project study dorang... ni bantal mini.. saiz kecik tapi x kecik sgt.. yang nak order boleh email/sms yeeee kat sini

joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

Mix Pillow Ready Stock



siapa nakk boleh email/sms semua masih ada kecuali warna merah dah jual yee :)

Wednesday, May 14, 2014

Keychain for Hari Guru / Teachers Day



haa comel tak? cute tak? ni tempahan customer sempena Hari Guru.. kalau nak buat hari lain-lain pon boleh hehe

jom order jom

joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

Mix Keychain



pillow gebussss





ok.. macam biasa laa..tempahan pillow dari pelanggan2 saya yang sgt disayangi... ada buntat hihi.. ada doraemon.. ada mak limah.. ehh muslimah.. jom order :)

CAR CHARM - FROM STICKER TO FELT


dari sticker dibuat semula secara 2D menggunakan felt.. yang berminat nak order utk letak kat pintu kedai u all pon boleh.. customer saya yang ni dia letak pada cermin kereta.. jom tempah :)

email/sms 
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

Mix Flower Brooch & HairClip







raya dah nak dekat.. yang berminat nak berniaga secara borong brooch & hairclip ni boleh buat tempahan sekarang.. jangan terlambat!! boleh email @ sms untuk tempahan 

joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange