Posts

Showing posts from May, 2014

anak beranak bantal Smiley

Image
haa binatang kuning-kuning ni namanya SMILEY hehe.. ni bukan binatang.. ni bantal.. tempahan dari customer untuk project study dorang... ni bantal mini.. saiz kecik tapi x kecik sgt.. yang nak order boleh email/sms yeeee kat sini
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

Mix Pillow Ready Stock

Image
siapa nakk boleh email/sms semua masih ada kecuali warna merah dah jual yee :)

Keychain for Hari Guru / Teachers Day

Image
haa comel tak? cute tak? ni tempahan customer sempena Hari Guru.. kalau nak buat hari lain-lain pon boleh hehe
jom order jom
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

Mix Keychain

Image

pillow gebussss

Image
ok.. macam biasa laa..tempahan pillow dari pelanggan2 saya yang sgt disayangi... ada buntat hihi.. ada doraemon.. ada mak limah.. ehh muslimah.. jom order :)

CAR CHARM - FROM STICKER TO FELT

Image
dari sticker dibuat semula secara 2D menggunakan felt.. yang berminat nak order utk letak kat pintu kedai u all pon boleh.. customer saya yang ni dia letak pada cermin kereta.. jom tempah :)
email/sms  joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

Mix Flower Brooch & HairClip

Image
raya dah nak dekat.. yang berminat nak berniaga secara borong brooch & hairclip ni boleh buat tempahan sekarang.. jangan terlambat!! boleh email @ sms untuk tempahan 
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213