Posts

Showing posts from May, 2011

Bulk Order from Azie

Image
pic x berapa clear la huhu but tetap boleh nampak kan..order ni from my friend since college lagi huhu, Azie for her Triplet babies huhu.. tq my fren!! anyone nak order boleh tengok catalogue ya!

Bulk Order from As

Image
ala-ala Theme Pink gitu hehe....Tq again!

ANNOUNCEMENT

TEMPAHAN MENJAHIT BAGI BULAN MEI DITUTUP YE :)
TEMPAHAN HANDMADE SETERUSNYA AKAN DIBERITAHU KEMUDIAN KECUALI UNTUK TEMPAHAN DI JULIE'S CATALOGUE MASIH DIBUKA. 
SEKIAN..... :)

Siap! Order from Sue

Image
bakal ibu yang sorang ni order sebuah beg kecik khas untuk dia gi wat check up & beberapa keping brooch small..jom..kiter check-out order dia ye :)
Front view
side view

BACK VIEW
SIDE VIEW


10PCS BROOCH

Starter Felt Pack for beginner

haluuu...kali ni ada new items dah di update dalam CATALOGUE ye,
special trial pack ni untuk mereka yg baru berjinak2 dalam dunia craft ni, terdapat 2 packs sahaja utk special entri ni, siapa cepat dia dapat okey :)  Hanya RM12.00 termasuk caj penghantaran.


~SOLD~

New Items at Julie's Catalogue

New Items update, sila klik MY CATALOGUEatau side bar di sebelah kanan ye
happy crafting to all!

Jom Join Rm30 Topup Giveaway Oleh Budak Botak

Image
agak lama x join giveaway kawan2 blogger ni hehe, dok sibuk mengadap order2, kali  ni nak join gak GA dari Budak Botak, eh cute plak namanye hehe..

Buat 1 entry tajuk Jom Join Rm30 Topup Giveaway Oleh Budak Botak... (",)
entry dah buat mcm kat atas tu ye ehehe
Buat la review sikit pasal Blog Budak Botak, panjang mana tu terpulanglah
nak review ye, boleh2 xde hal nye..Blog Budak Botak ni memang sempoi habis, macam2 entry yang dibuat yg terkini, terkemudian pon ada, memang syok woo sape2 yang malas membaca tu boleh je kalo jenguk Blog Budak Botak ni, kompom korang jadi pembaca yang rajin. kalau nak cite satu2 kat sini jenuh nak menaip ekeke..lebih baik korang gi sendiri jenguk Blog Budak Botakehh
Linkkan entry tu ke sini
Blog Budak Botak
Letak URL entry korang kat komen bawah nie
Blog Budak Botak
Kalo nak tag orang lain tu digalakkan, he3
tag pada - AMMBOI

tarikh tutup: bila2 maknanye takde tarikh hehe

Butterfly Hairclip - Order from Dayah

Image
next order ni from my hubby's friend utk anak dia yg cute-mute tu huhu..okehh jom tengok bawah ni ye..
tq dear

Hairclip Order from Salwa

Image
haiii lama tul x hupdet kat cni..huhu..kebizian sikit & blogspot yang problem..okehh kali ni order from Kak Sal kiter ni untuk anak-anak buah dia..meh kite nengok

tq Salwa :)



Blog Review

Image
Halu..halu..halu..selamat pagi semua!
Pagi ni my blog di terjah oleh Oh! blogwalking
jom kita terjah depa balik hehehe...
Joo Joo Craft

Akhirnya...

ahaa...akhirnya siap jugak my catalogue shop nih huhu..di jemput & becomes my follower at http://juliescatalogue.blogspot.com dan tunggu pengumuman seterusnya utk my 1st GA yaaa :)

Pengumuman: Ready-made craft coming soon

Image
Salam tuan-tuan, puan-puan, adik, akak, abang, mak tok, tok wan & semua sekali :D
Barangan Craft Ready-made akan berada di Joo Joo Craft ya but kalau ada request for the new one, boleh isi form di bawah ya @ emel/sms pon boleh




entri Hari Ibu

Image
hari ni 8 Mei 2011, entri kali ni khas untuk my mom & my mother in law

SELAMAT HARI IBU

Bike Keychain 3

Image
Order dari Apis
anyone nak abadikan motor2 anda macam ni..boleh order ye..email/sms me..i will reply asap :)

Ribbon BookMark

Image
ribbon bookmark - available stock RM3.00 each limited stock [from left] RB1, RB2, RB3, RB4, RB5, RB6, RB7, RB8
camnilah sample utk letak pada bahan2 bacaan u all ye

keMOODYan melanda

Image
minggu ni minggu mood yang x berapa elok huhu..macam cuaca gak tak menentu setiap hari, kejap hujan pagi, sekejap petang, sekejap gelap, sekejap cerah, TAPI u all jangan ler riso ye..mood utk berCRAFT masih lagi ligat macam biasa hehehehehe..

sesiapa yang nak buat tempahan, jangan malu-malu ye..boleh email/sms ye

Lagi bunge-bunge

Image
haaa next pic ni..hairclip yang cute-mute hehe...sangat2 sesuai utk kanak2 mahupun dewasa..
READY-MADE HAIRCLIP

Munge-munge lagiii

Image
sejak akhir-akhir ni..terjatuh cinta plak dengan munge-munge..haa yg ni brooch munge-munge2..saper2 nk order, jgn luper emel/sms yah..warna boleh ikut suka u all laa ek..hee
brooch munge-munge

Bunga-bunga button

Image
Ready Made Button Brooch
anyone yg berminat, emel/sms me okeyh..murah2 je..