CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Tuesday, May 31, 2011

Bulk Order from Azie


pic x berapa clear la huhu but tetap boleh nampak kan..order ni from my friend since college lagi huhu, Azie for her Triplet babies huhu.. tq my fren!! anyone nak order boleh tengok catalogue ya!

Bulk Order from As


ala-ala Theme Pink gitu hehe....Tq again!

Monday, May 23, 2011

ANNOUNCEMENT

TEMPAHAN MENJAHIT BAGI BULAN MEI DITUTUP YE :)

TEMPAHAN HANDMADE SETERUSNYA AKAN DIBERITAHU KEMUDIAN KECUALI UNTUK TEMPAHAN DI JULIE'S CATALOGUE MASIH DIBUKA

SEKIAN..... :)

Sunday, May 22, 2011

Siap! Order from Sue

bakal ibu yang sorang ni order sebuah beg kecik khas untuk dia gi wat check up & beberapa keping brooch small..jom..kiter check-out order dia ye :)

Front view

side view


BACK VIEW

SIDE VIEW



10PCS BROOCH

Thursday, May 19, 2011

Starter Felt Pack for beginner

haluuu...kali ni ada new items dah di update dalam CATALOGUE ye,

special trial pack ni untuk mereka yg baru berjinak2 dalam dunia craft ni, terdapat 2 packs sahaja utk special entri ni, siapa cepat dia dapat okey :) 
Hanya RM12.00 termasuk caj penghantaran.


~SOLD~

Tuesday, May 17, 2011

New Items at Julie's Catalogue

New Items update, sila klik MY CATALOGUE atau side bar di sebelah kanan ye

happy crafting to all!

Sunday, May 15, 2011

Jom Join Rm30 Topup Giveaway Oleh Budak Botak

agak lama x join giveaway kawan2 blogger ni hehe, dok sibuk mengadap order2, kali  ni nak join gak GA dari Budak Botak, eh cute plak namanye hehe..


  • Buat 1 entry tajuk Jom Join Rm30 Topup Giveaway Oleh Budak Botak... (",)

  • entry dah buat mcm kat atas tu ye ehehe

  • Buat la review sikit pasal Blog Budak Botak, panjang mana tu terpulanglah

  • nak review ye, boleh2 xde hal nye..Blog Budak Botak ni memang sempoi habis, macam2 entry yang dibuat yg terkini, terkemudian pon ada, memang syok woo sape2 yang malas membaca tu boleh je kalo jenguk Blog Budak Botak ni, kompom korang jadi pembaca yang rajin. kalau nak cite satu2 kat sini jenuh nak menaip ekeke..lebih baik korang gi sendiri jenguk  Blog Budak Botak ehh

  • Linkkan entry tu ke sini

  • Blog Budak Botak

  • Letak URL entry korang kat komen bawah nie

  • Blog Budak Botak

  • Kalo nak tag orang lain tu digalakkan, he3

  • tag pada AMMBOI


  • tarikh tutup: bila2 maknanye takde tarikh hehe

    Saturday, May 14, 2011

    Butterfly Hairclip - Order from Dayah

    next order ni from my hubby's friend utk anak dia yg cute-mute tu huhu..okehh jom tengok bawah ni ye..

    tq dear

    Hairclip Order from Salwa

    haiii lama tul x hupdet kat cni..huhu..kebizian sikit & blogspot yang problem..okehh kali ni order from Kak Sal kiter ni untuk anak-anak buah dia..meh kite nengok


    tq Salwa :)




    Tuesday, May 10, 2011

    Blog Review

    Halu..halu..halu..selamat pagi semua!

    Pagi ni my blog di terjah oleh Oh! blogwalking

    jom kita terjah depa balik hehehe...



    Akhirnya...

    ahaa...akhirnya siap jugak my catalogue shop nih huhu..di jemput & becomes my follower at http://juliescatalogue.blogspot.com 
    dan tunggu pengumuman seterusnya utk my 1st GA yaaa :)

    Monday, May 9, 2011

    Pengumuman: Ready-made craft coming soon

    Salam tuan-tuan, puan-puan, adik, akak, abang, mak tok, tok wan & semua sekali :D

    Barangan Craft Ready-made akan berada di Joo Joo Craft ya but kalau ada request for the new one, boleh isi form di bawah ya @ emel/sms pon boleh





    Saturday, May 7, 2011

    entri Hari Ibu

    hari ni 8 Mei 2011, entri kali ni khas untuk my mom & my mother in law


    SELAMAT HARI IBU

    Friday, May 6, 2011

    Bike Keychain 3

    Order dari Apis

    anyone nak abadikan motor2 anda macam ni..boleh order ye..email/sms me..i will reply asap :)

    Ribbon BookMark

    ribbon bookmark - available stock
    RM3.00 each
    limited stock
    [from left] RB1, RB2, RB3, RB4, RB5, RB6, RB7, RB8 

    camnilah sample utk letak pada bahan2 bacaan u all ye

    Wednesday, May 4, 2011

    keMOODYan melanda

    minggu ni minggu mood yang x berapa elok huhu..macam cuaca gak tak menentu setiap hari, kejap hujan pagi, sekejap petang, sekejap gelap, sekejap cerah, TAPI u all jangan ler riso ye..mood utk berCRAFT masih lagi ligat macam biasa hehehehehe..


    sesiapa yang nak buat tempahan, jangan malu-malu ye..boleh email/sms ye 

    Tuesday, May 3, 2011

    Lagi bunge-bunge

    haaa next pic ni..hairclip yang cute-mute hehe...sangat2 sesuai utk kanak2 mahupun dewasa..

    READY-MADE HAIRCLIP

    Munge-munge lagiii

    sejak akhir-akhir ni..terjatuh cinta plak dengan munge-munge..haa yg ni brooch munge-munge2..saper2 nk order, jgn luper emel/sms yah..warna boleh ikut suka u all laa ek..hee

    brooch munge-munge

    Bunga-bunga button


    Ready Made Button Brooch

    anyone yg berminat, emel/sms me okeyh..murah2 je..

    NUFFNANG ADS

    Click-click

    PARA PENGUNJUNG

    Hiburkan Diri Anda Di sini

    Oh! Belog.com

    IKLAN PERCUMA

    iklan percuma,link exchange