Jom Join Rm30 Topup Giveaway Oleh Budak Botak

agak lama x join giveaway kawan2 blogger ni hehe, dok sibuk mengadap order2, kali  ni nak join gak GA dari Budak Botak, eh cute plak namanye hehe..


  • Buat 1 entry tajuk Jom Join Rm30 Topup Giveaway Oleh Budak Botak... (",)

  • entry dah buat mcm kat atas tu ye ehehe

  • Buat la review sikit pasal Blog Budak Botak, panjang mana tu terpulanglah

  • nak review ye, boleh2 xde hal nye..Blog Budak Botak ni memang sempoi habis, macam2 entry yang dibuat yg terkini, terkemudian pon ada, memang syok woo sape2 yang malas membaca tu boleh je kalo jenguk Blog Budak Botak ni, kompom korang jadi pembaca yang rajin. kalau nak cite satu2 kat sini jenuh nak menaip ekeke..lebih baik korang gi sendiri jenguk  Blog Budak Botak ehh

  • Linkkan entry tu ke sini

  • Blog Budak Botak

  • Letak URL entry korang kat komen bawah nie

  • Blog Budak Botak

  • Kalo nak tag orang lain tu digalakkan, he3

  • tag pada AMMBOI


  • tarikh tutup: bila2 maknanye takde tarikh hehe

    Comments

    Popular posts from this blog

    TERKINI!!! BUNGA TELUR - FELT

    STICK FRAME HANGING