CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Thursday, May 30, 2013

next ~ bantal M.U lagi

alright...order yang ni plak from Ain, anyway tqvm, hope suka dengan hasil dari air tangan saya ni :)

hopefully korang pun enjoy jugak la ye layan blog ni... :)


pada sesiapa yang berminat nak tempah meh jangan malu-malu email/sms dah ada kat atas tu yeee :)

tunggu next order tgh otw...weeeeeeeeeeee~

BIG KEYCHAIN

lamanya tak update tempahan kat sini kan :) korang rindu tak? hehe...maklumlah perut yang semakin yang membesar ni alhamdulillah nak masuk 7 bulan dah...ada masa lagi untuk amik tempahan sebelum tempahan ditutup semula untuk aktiviti jaga baby dan berpantang pulak :) 

okehh order kali ni pelik sikit..sikit je la pun hehe...customer ni nak keychain tapi besar jugak ler.. anyway thanks ye :)


Sunday, May 12, 2013

my new store

Hi all,

jom singgah my new store, ada pelbagai barangan menarik di sana.

terdapat pelbagai SHAWL yg menarik!!♥ ♥ ♥

pelbagai barangan kecantikan untuk mereka yang inginkan kecantikan luaran dan dalaman badan anda

jom grab ramai-ramai!!!


Thursday, May 2, 2013

Tempahan Keychain Untuk Hari Guru Dibuka

Salam semua kawan-kawan,

lamanya x update kat sini, dah bersawang sana sini :) 

ok sempena Hari Guru bakal tiba tak lama lagi tempahan dibuka untuk keychain sahaja, lain-lain barangan masih ditutup lagi tempahannya.

anyone yang nak buat tempahan, sms/email segera sebelum tempahan ditutup. limited only :)

***trial pack juga akan kembali mengganas di blog ni juga..tungguuuuuuuu :)

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange