Posts

Showing posts from May, 2013

next ~ bantal M.U lagi

Image
alright...order yang ni plak from Ain, anyway tqvm, hope suka dengan hasil dari air tangan saya ni :)
hopefully korang pun enjoy jugak la ye layan blog ni... :)

pada sesiapa yang berminat nak tempah meh jangan malu-malu email/sms dah ada kat atas tu yeee :)
tunggu next order tgh otw...weeeeeeeeeeee~

BIG KEYCHAIN

Image
lamanya tak update tempahan kat sini kan :) korang rindu tak? hehe...maklumlah perut yang semakin yang membesar ni alhamdulillah nak masuk 7 bulan dah...ada masa lagi untuk amik tempahan sebelum tempahan ditutup semula untuk aktiviti jaga baby dan berpantang pulak :) 
okehh order kali ni pelik sikit..sikit je la pun hehe...customer ni nak keychain tapi besar jugak ler.. anyway thanks ye :)

my new store

Hi all,
jom singgah my new store, ada pelbagai barangan menarik di sana.
terdapat pelbagai SHAWL yg menarik!!♥ ♥ ♥
pelbagai barangan kecantikan untuk mereka yang inginkan kecantikan luaran dan dalaman badan anda
jom grab ramai-ramai!!!
http://julyanastore.blogspot.com/

Tempahan Keychain Untuk Hari Guru Dibuka

Salam semua kawan-kawan,
lamanya x update kat sini, dah bersawang sana sini :) 
ok sempena Hari Guru bakal tiba tak lama lagi tempahan dibuka untuk keychain sahaja, lain-lain barangan masih ditutup lagi tempahannya.
anyone yang nak buat tempahan, sms/email segera sebelum tempahan ditutup. limited only :)
***trial pack juga akan kembali mengganas di blog ni juga..tungguuuuuuuu :)