Posts

Showing posts from August, 2011

Last Batch Brooch & Hairclip before holiday - 2

Image
Order from Nurul Husna...antara tempahan2 terakhir before cuti raya :)
tqvm!!

Last Batch Brooch & Hairclip before holiday

Image
tempahan from addiwiyah..brooch & hairclip...tqvm ya..

Big size Slice Cake Pillow

Image
(Size: panjang 55cm, ukur lilit 122cm, tinggi 15cm)


Order from my previous customer too...thanks to Una ya...
anyone nak order big pillow macam ni just sms/emel me 
okeh

Tissue Box Cover (Fruitale) 2

Image
order from my cousin Qila....tq very much dear!!
anyone yang interested nak order,  boleh sms/emel/isi form okehh

Cute Teddy Keychain

Image
Order yang ni pulak dari Jaja Wirda utk kawan2nya..thanks a lot ye jaja..:)
sape2 nak order macam ni boleh sms/emel/isi form ya.

Ikan Paus berenang2 di blog ku (whale's plushy)

Image
haa tengok tu...tengok...apa tu...ni lah namanye seekor ikan paus hehe...yang memang cumil..gigi ada 3 batang je...order ni juga di tempah from my previous customer also..tq tu Xtreame Visual.. 
anyone yg interested nak order boleh SMS/EMEL/ISI FORM okeh

Brooch - new design 8 (zipper flower)

Image
new design lagi..kali ni handmade memang lain skit...brooch from zip...anyone yg interested bleh order ya...untuk harga borong boleh lihat catalogue

Simple flower tissue box cover

Image
tema kali ni warna merah putih....ni tissue box cover yang simple...so saper2 nak order bleh isi form/sms/emel.. nak tukar design sendiri pon boleh :)

Teddy Coin Purse

Image
Coin purse ni boleh digunakan bukan setakai leh letak duit2 korang, tapi juga leh letak macam2 benda mcm nota kecik ke, kunci rumah ke, & mcm2 lagi...purse ni dia lain sikit sebab zip dia bukan setakat mcm biasa kt atas tu...tapi zip dia dari atas sampai turun ke bawah sebelah tepi..so dia lebar sikit & lain dr yg lain..saper2 nak tempah macam biasa la ye, boleh tengok pada gambar2 yg lain :)

order form my friend - brooch design baru lagi

Image
repeat order lagi from my fren too..sape2 berminat, boleh singgah di catalogue sebelah kanan ye

Brooch design baru order from my officemate

Image
order from my officemate...sekumpulan brooch berdesign baru yer...sape2 nak order..boleh singgah ke catalogue

Brooch - new design 4 (6 layers)

Image
for price or bulk order please see my catalogue


Brooch - new design 6 (ladybird)

Image
for price or bulk order please see my catalogue


Brooch - new design 2 (4 layers)

Image
for price or bulk order please see my catalogue


Brooch - new design 6 (swing flower)

Image
for price or bulk order please see my catalogue



Brooch - new design 1 (2 layers)

Image
for price or bulk order please see my catalogue


Brooch - new design 3 (sunflower)

Image
for price or bulk order please see my catalogue


Brooch - new design 5 (3 layers)

Image
for price or bulk order please see my catalogue


Loves Theme Pillow in our collection

Image
Kepada sesiapa yang berminat untuk buat tempahan, collection, boleh hubungi saya di 012-9187213 atau layari http://joojoocraft.blogspo​t.com/

Tempahan juga dibuka secara borong/bulk order. Untuk wedding doorgift/event @ apa saja.Harga boleh dirunding.

T&C:
*semua harga tidak termasuk kos penghantaran
*semua tempahan hendaklah dibuat pembayaran terlebih dahulu & akan di pos ke tempat anda setelah pembayaran dibuat.Bukti pembayaran hendaklah di emel/pm terlebih dahulu.

Just Married Pillow

Image
haa order yang ni plak..order dari member kepada member hehe...utk member dia yang baru kahwin..enjoy!!

Birthday Queen & King Pillows

Image
next order ni from my kakak sedara punya kawan hehehehe...utk birthday for couple 1 for king & 1 for gurl..tqvm

Music Tools Keychain

Image
request from my officemate utk band EXORAGE..complete 4 set gitar, bass, drum & keyboard..tqvm

OOlat OOlit Toy

Image
at last berjaya siapkan order customer sorang ni...anyway tq to Nadiah and wargakerja VisualXtreme yang menanti dengan penuh kesabaran...kepayahan nak membuat toys ni memang betul2 mencabar..huhuhu..maaf ler kalau ada terkurang ke terlebih ke kat toys ni ye....anyway tqvm

Fruitale Tissue Box Cover

Image
FRUITALE TISSUE BOX COVER
special order from my previous customer jugak, katanya nak tissue box cover theme buah-buahan tempatan, tapi ada jugak dia nk selit strawberry kat situ...jadi mix buah-buahan sudah hehe.. anyway tq to Sue
Harga: Ikut Design (sangat berpatutan) (100% handmade)
** u all boleh tempah pelbagai design ikut kesukaan


sesiapa berminat nak order, boleh emel/sms me at joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213
*Tempahan borong juga diterima

CUTE-CUTE HAIRCLIP

Image
CUTE HAIRCLIP
RM5.00 PER PAIR (ALL AVAILABLE)
if interested, pls emel/SMS at
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

Hairband/Cekak with Hp Casing

Image
firstly, di bulan2 puasa ni..nak minta maaf dulu yek kt customer ni coz lambat sampai ke tangan nye..:) ampunnnnn...
anyway, harap2 puas ati la ye...repeat order for cekak & new hp casing for nokia c3 made from PVC tuu :)
sape2 nak order..bleh EMEL/SMS yer
joojoocraft@yahoo.com 012-9187213

Rabbit, Teddy & Heart - Keychain/Hp Charm

Image
tengok tu, dorang berdua bersuka ria..gumbira betul...Mr. Rabbit & Mr. teddy tu..haa saper2 nak order camni bleh la  emelkan/SMSkan order korang tu yer..saiz dia besar tau dua2 ekor tu saiz 10cm..utk red heart kt tengah2 tu..cute aje size dia..

joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213 bulk order juga diterima...