CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Sunday, August 21, 2011

Last Batch Brooch & Hairclip before holiday - 2


Order from Nurul Husna...antara tempahan2 terakhir before cuti raya :)

tqvm!!


Last Batch Brooch & Hairclip before holiday


tempahan from addiwiyah..brooch & hairclip...tqvm ya..

Saturday, August 20, 2011

Big size Slice Cake Pillow




(Size: panjang 55cm, ukur lilit 122cm, tinggi 15cm)



Order from my previous customer too...thanks to Una ya...

anyone nak order big pillow macam ni just sms/emel me 

okeh

Tissue Box Cover (Fruitale) 2


order from my cousin Qila....tq very much dear!!

anyone yang interested nak order, 
boleh sms/emel/isi form okehh

Friday, August 19, 2011

Cute Teddy Keychain



Order yang ni pulak dari Jaja Wirda utk kawan2nya..thanks a lot ye jaja..:)

sape2 nak order macam ni boleh sms/emel/isi form ya.

Wednesday, August 17, 2011

Ikan Paus berenang2 di blog ku (whale's plushy)



haa tengok tu...tengok...apa tu...ni lah namanye seekor ikan paus hehe...yang memang cumil..gigi ada 3 batang je...order ni juga di tempah from my previous customer also..tq tu Xtreame Visual.. 

anyone yg interested nak order boleh SMS/EMEL/ISI FORM okeh

Brooch - new design 8 (zipper flower)


new design lagi..kali ni handmade memang lain skit...brooch from zip...anyone yg interested bleh order ya...untuk harga borong boleh lihat catalogue

Simple flower tissue box cover


tema kali ni warna merah putih....ni tissue box cover yang simple...so saper2 nak order bleh isi form/sms/emel.. nak tukar design sendiri pon boleh :)

Tuesday, August 16, 2011

Teddy Coin Purse


Coin purse ni boleh digunakan bukan setakai leh letak duit2 korang, tapi juga leh letak macam2 benda mcm nota kecik ke, kunci rumah ke, & mcm2 lagi...purse ni dia lain sikit sebab zip dia bukan setakat mcm biasa kt atas tu...tapi zip dia dari atas sampai turun ke bawah sebelah tepi..so dia lebar sikit & lain dr yg lain..saper2 nak tempah macam biasa la ye, boleh tengok pada gambar2 yg lain :)

Saturday, August 13, 2011

order form my friend - brooch design baru lagi


repeat order lagi from my fren too..sape2 berminat, boleh singgah di catalogue sebelah kanan ye

Brooch design baru order from my officemate


order from my officemate...sekumpulan brooch berdesign baru yer...sape2 nak order..boleh singgah ke catalogue

Brooch - new design 4 (6 layers)


for price or bulk order please see my catalogue



Brooch - new design 6 (ladybird)


for price or bulk order please see my catalogue



Brooch - new design 2 (4 layers)


for price or bulk order please see my catalogue



Brooch - new design 6 (swing flower)


for price or bulk order please see my catalogue




Brooch - new design 1 (2 layers)


for price or bulk order please see my catalogue



Brooch - new design 3 (sunflower)


for price or bulk order please see my catalogue



Brooch - new design 5 (3 layers)


for price or bulk order please see my catalogue



Friday, August 12, 2011

Loves Theme Pillow in our collection











Kepada sesiapa yang berminat untuk buat tempahan, collection, boleh hubungi saya di 012-9187213 atau layari http://joojoocraft.blogspo​t.com/

Tempahan juga dibuka secara borong/bulk order. Untuk wedding doorgift/event @ apa saja.Harga boleh dirunding.

T&C:
*semua harga tidak termasuk kos penghantaran
*semua tempahan hendaklah dibuat pembayaran terlebih dahulu & akan di pos ke tempat anda setelah pembayaran dibuat.Bukti pembayaran hendaklah di emel/pm terlebih dahulu.

Just Married Pillow


haa order yang ni plak..order dari member kepada member hehe...utk member dia yang baru kahwin..enjoy!!

Birthday Queen & King Pillows





next order ni from my kakak sedara punya kawan hehehehe...utk birthday for couple 1 for king & 1 for gurl..tqvm

Music Tools Keychain


request from my officemate utk band EXORAGE..complete 4 set gitar, bass, drum & keyboard..tqvm

OOlat OOlit Toy


at last berjaya siapkan order customer sorang ni...anyway tq to Nadiah and wargakerja VisualXtreme yang menanti dengan penuh kesabaran...kepayahan nak membuat toys ni memang betul2 mencabar..huhuhu..maaf ler kalau ada terkurang ke terlebih ke kat toys ni ye....anyway tqvm

Sunday, August 7, 2011

Fruitale Tissue Box Cover



FRUITALE TISSUE BOX COVER

special order from my previous customer jugak, katanya nak tissue box cover theme buah-buahan tempatan, tapi ada jugak dia nk selit strawberry kat situ...jadi mix buah-buahan sudah hehe..
anyway tq to Sue

Harga: Ikut Design (sangat berpatutan) (100% handmade)

** u all boleh tempah pelbagai design ikut kesukaan



sesiapa berminat nak order, boleh emel/sms me at
joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

*Tempahan borong juga diterima

CUTE-CUTE HAIRCLIP


CUTE HAIRCLIP

RM5.00 PER PAIR
(ALL AVAILABLE)

if interested, pls emel/SMS at

joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213

Saturday, August 6, 2011

Hairband/Cekak with Hp Casing



firstly, di bulan2 puasa ni..nak minta maaf dulu yek kt customer ni coz lambat sampai ke tangan nye..:) ampunnnnn...

anyway, harap2 puas ati la ye...repeat order for cekak & new hp casing for nokia c3 made from PVC tuu :)

sape2 nak order..bleh EMEL/SMS yer

joojoocraft@yahoo.com
012-9187213

Thursday, August 4, 2011

Rabbit, Teddy & Heart - Keychain/Hp Charm


tengok tu, dorang berdua bersuka ria..gumbira betul...Mr. Rabbit & Mr. teddy tu..haa saper2 nak order camni bleh la 
emelkan/SMSkan order korang tu yer..saiz dia besar tau dua2 ekor tu saiz 10cm..utk red heart kt tengah2 tu..cute aje size dia..


joojoocraft@yahoo.com / 012-9187213
bulk order juga diterima...

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange