cute Nametag brooch

okehh...update lagi..

order yang ni pon agak pelik sikit hehehe, tapi xpe...lain dari yang lain tu yg best, kalau sama je bosan gak kan :)

nama-nama kat bawah ni actually ala-ala nametage, nak letak pada school bag. Hanya pin kan sahaja nama ni dekat depan school bag tu :)

haaa bagi ibu-ibu di luar sana, yang nak letak nama pada beg skolah anak-anak boleh order ye :)



Comments

Popular posts from this blog

TERKINI!!! BUNGA TELUR - FELT

STICK FRAME HANGING