KADAR BARU POSLAJU & PEMANSUHAN POS EXPRESS

NOTIS

Para Pelanggan PosLaju yang dihormati,

Adalah dimaklumkan berkuatkuasa 15 Julai 2011, kadar surcaj bahan api untuk semua perkhidmatan PosLaju akan dinaikkan dari 10% ke 15%.

Kenaikan di atas adalah sejajar dengan kenaikan harga bahan api dan kos pengangkutan semasa serta keputusan oleh Persatuan Syarikat Pengendali Ekspres Malaysia (AMEC) di mana berkuatkuasa 1 Jun 2011, syarikat kurier domestik Malaysia akan menaikkan kadar surcaj bahan api mereka daripada kadar sedia ada ke kadar baru iaitu 15% tetapi masih mengekalkan 10% untuk caj pengendalian.

Kenaikan surcaj bahan api ini adalah amat diperlukan untuk memastikan PosLaju dapat mengekalkan kualiti perkhidmatan kepada semua Pelanggan.

Walaupun industri kurier telah mula menguatkuasakan kadar baru ini pada 1 Jun 2011, namun demi kepentingan pelanggan PosLaju, kami mengambil langkah kenaikan lebih lewat, iaitu pada 15 Julai 2011.

Terima kasih.

*KEPADA PELANGGAN2 JOOJOOCRAFT YANG DIHORMATI, KADAR POSLAJU YANG BARU AKAN DIGUNAKAN SELARAS DENGAN YANG TERTAKLUK PADA NOTIS DI ATAS, DAN SEGALA BARANGAN & TEMPAHAN AKAN DI HANTAR MELALUI POSLAJU. HARAP MAKLUM."

Comments

Popular posts from this blog

TERKINI!!! BUNGA TELUR - FELT

STICK FRAME HANGING

Doorgift VIP murah