RedMattopStyle 1st Giveaway


Moh ler kita join pulak GA RedMattopStyle 1st Giveaway ni yeee...nak tau cara2 nya..mudah je..senang..cepat..padat...hehe..jom tengok bawah ni syarat2 nye..

 Syarat-Syarat Penyertaan:

 1. Jadi Follower blog RedMattopStyle
(sape-sape yang dah jadi follower boleh trus proceed langkah-langkah di bawah)
~ dah follow

 2. Buat entry tentang "RedMattopStyle 1st Giveaway", letak sekali banner tak seberapa di atas di blog anda dan link kan semula ke entry GA ini. 
~ dah jugak...adalah sikit kat ats tu :)

 3. Tag RedMattopStyle di bloglist anda.
~ done

4. Setelah selesai, tinggalkan link entry yang anda dah post di ruangan comment entry giveaway.
~ siap di post di comment entry RedMattopStyle

dah ada Giveaway...hadiah pun mesti la ada kan...jom ramai2 kita tengok apa hadiah2 nye kat bawah ni pulak ye..

 Hadiah Pertama : 1set of Lovely Car Charm + Lovely HP Charm
Hadiah Kedua : 1set of Red Velvet Cupcake + 2pcs Cupcakes
 Hadiah Ketiga : 2pcs of Strawberry Keychain + HP Charm 
 Hadiah Keempat : 1pcs Ladybird Keychain 
 Hadiah Kelima : 1set of Red Roses Hair Clip

menarik bukan?? apa lagi nak di tunggu...jom ramai2
\

Tarikh tutup penyertaan : pukul 12.00 malam pada hari Jumaat bersamaan 29 Julai 2011

Comments

ashikin said…
ok syarat-syarat semua lulus...=P

tenkiu for joining my own blog 1st GA...

wait for latest update Ok =)

Regards,
ash @ ashikin

Popular posts from this blog

TERKINI!!! BUNGA TELUR - FELT

STICK FRAME HANGING