BIRTHDAY PILLOW


hye hye semuaaa.. lama tak update kat sini kan... dah bersawang ni.. 
actually order ni dah lama buat, cuma tak sempat nak upload...

ada yang nak order cenggini???
JOM LAJU-LAJU
WHATSAPP/TELEGRAM: 0129187213
WECHAT: JULYANA_MOHD

Comments

mama comey said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Joojoo Craft said…
Wslm, semua handmade dalam blog ni saya buat sendiri 100%, xde copy mana2 pic pun dear, mungkin kebetulan warna kain dan design yang sama, if set pillow tu yang warna pink dimaksudkan tu memang dibuat khas utk anak buah saya, tq

Popular posts from this blog

TERKINI!!! BUNGA TELUR - FELT

STICK FRAME HANGING