hari ni balik kerja...gi round2 jap area umah..cari barang2 tambahan untuk menjahit, plan masa kat ofis ingat nak masak ler utk hubby, tapi tengok jam dah 7.30pm..alamak x sempat la nak masak..hmm..last2 gi ler singgah kedai makan kat situ..kasi tapau utk dinner hari ni..hehehe..janji hubby ku kenyang sebelum gi keje mlm ni..ahaa..dah selesai beli brg2 yg patut tu..apa lagi balik ler umah..buka pintu je..tgk ada macam2 surat atas meja... uik..ada surat lain macam je..jengjeng yang ditunggu dah tiba rupanya..nak taw apa dia..jom tengok bawah ni..


rupanya order dari kak Mas dah sampai..hehe..tomei sungguh..x sabar nk bercrafting guna Googley Eyes ni..haa nak tengok macam2 barang leh jenguk blog kak Mas ni ye kengkawan..hepi crafting (^______^)

Comments

Popular posts from this blog

TERKINI!!! BUNGA TELUR - FELT

STICK FRAME HANGING