DJF Closet Giveaway

GIVEAWAY DJF CLOSET


http://djfcloset.blogspot.com

Nak join gak giveaway ni...biar banyak join...biar ramai kengkawan..biar luas pandangan tengok blog2 kengkawan... biarla..biarlaa... kot menang lak giveaway kali ni hehehe

Giveaway kali ni berkenaan tentang "Happy Family Giveaway".
'Why happy family? sebab hadiah2 nya berkaitan dengan family gak.

so cara2 nak join mudah je..
1- Jadi follower DJF Closet
Buat satu entry tentang giveaway ini dan masukkan link  tersebut dalam entry anda.
3- Letakkan banner "Happy Family Giveaway" ke sidebar blog anda dan link ke entry giveaway ini.
4- Setelah selesai, komen di bawah entry ini dan sertakan nama, emailkan link entry yang korang dah buat ke djfcloset@yahoo.com



Tarikh tamat penyertaan adalah pada 9 Julai 2010.

Comments

DJF CloSet said…
hype!
thx for joining...

dlm entry msk kn url http://djfcloset.blogspot/ ea.. mcm tu baru cukup.. bkn link pada entry giveaway..

yg kat side bar betul da...

nnt da betul, maklum sy smula.. :)

Popular posts from this blog

TERKINI!!! BUNGA TELUR - FELT

STICK FRAME HANGING