Myfreakingthought Contest

U all photogenic? jom join contest ni...


Jom baca syarat2 nya:-

1- Terbuka untuk sesiapa sahaja tanpa ada peringkat umur

2- Gambar kena sorang-sorang

3- Agak-agak ada gambar u all yg photogenic, haa korang bleh laa letak gambar tu

4- sekeping je, lebih-lebih x boleh

5- Wajib jadi follower YEYEN

6- U all buat la entri sikit, & wajib kena tag minimum 3 orang

7- Then, u all letak laa gambar macam kt atas tu utk contest tu

8- Closing date 30th June 2010

 ok, bawah ni this my pic yg rasa nya photogenic kot hehe

jeng jeng



i like very much this pic, my pic masa kawin dulu (*_*)

so bawah ni i tag 3 orang utk memenuhi syarat2 wokey

2- Aimi
3- Lin

Alright, thats all!

Comments

Popular posts from this blog

TERKINI!!! BUNGA TELUR - FELT

STICK FRAME HANGING