CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Friday, June 25, 2010

2010 yang menyedihkan...

Tanggal 23hb Jun 2010...selama beberapa minggu dari Hospital Kuala Lumpur dipindahkan ke Hospital Ampang..cukup dua minggu...perginya nenek yang paling dikasihi dan disayangi..lepas ni tak ada lagi dah panggilan nenek lagi...sangat2 bersyukur dapat menjaga dia sampai akhir hayatnya coz dia la satu2 nya nenek yang tinggal...tambahan dari kecik aku dan adik memang tinggal dengan arwah nenek dan arwah atuk sehingga aku darjah dua... sangat2 merinduinya...dah x dengar lagi panggilan 'Yie' padaku lagi.. amat puas hati dapat cium dia sebelum dan selepas jenazah dimandikan, dapat menyayangi sebelum jenazah dikafankan.. semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang beriman..Amin~

3 comments:

The Quilter's Bag said...

Takziah Along...semoga roh nenek ditempatkan di kalangan orang orang yg dikasihiNYA...be strong, Along.

Mrs NarchotiQue said...

sbr la ju.yg hidup pasti akn mati.Allah lebih menyayanginye.xmau dye derita lagi.apepon hadapi ngan tenang.smoga rohnye ditempatkan brsama dgn org yg beriman amin.

Joo Joo Craft said...

thanks all..mudah2an arwah tenang di sana

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange