Origami

Haluu... dalam kebosanan dan ke'tension'an di ofis..mari kita buat seni origami pulak.. sape2 nak belajar boleh tengok tutorial kat bawah ni..yg ni namanya FLYING BIRD mula2 saje je wat satu yg kecik letak kt meja member..last2 ehh nak lagi la..nak tambah lagi dua la..besar punya..wahh..banyak pulak yang nak..hehe..so jom tengok tutorial ni ye..

ni kalau buat dari yg kecik sampai ler saiz yg besar lepas tu guna kertas warna warni..lagi cumil..hehe..bleh wat perhiasan kat meja ofis @ meja study kat rumah tu..(*_*)

Comments

Popular posts from this blog

TERKINI!!! BUNGA TELUR - FELT

STICK FRAME HANGING