CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

MESIN CETAK

MesinCetak.my

NUFFNANG ADS

MINTAK MAAF KEPADA PARA PELANGGAN YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI JOOJOOCRAFT ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

HARAP MAKLUM, TERIMA KASIH.

Joo Joo Craft

Followers

Tuesday, June 15, 2010

Origami

Haluu... dalam kebosanan dan ke'tension'an di ofis..mari kita buat seni origami pulak.. sape2 nak belajar boleh tengok tutorial kat bawah ni..yg ni namanya FLYING BIRD mula2 saje je wat satu yg kecik letak kt meja member..last2 ehh nak lagi la..nak tambah lagi dua la..besar punya..wahh..banyak pulak yang nak..hehe..so jom tengok tutorial ni ye..

ni kalau buat dari yg kecik sampai ler saiz yg besar lepas tu guna kertas warna warni..lagi cumil..hehe..bleh wat perhiasan kat meja ofis @ meja study kat rumah tu..(*_*)

0 comments:

NUFFNANG ADS

Click-click

PARA PENGUNJUNG

Hiburkan Diri Anda Di sini

Oh! Belog.com

IKLAN PERCUMA

iklan percuma,link exchange